Kindergarden De Enk

Arnhem

Medewerkers waarderen de ruime opzet, de supergrote tuin en de frisse uitstraling van ons kinderdagverblijf de Enk. Je vindt ons in het voormalige Akzo Nobel pand. We willen de kinderen op alle groepen - van baby tot peuterplus - graag rust en uitdaging bieden. Daarom creëren we een huiselijke omgeving waarin we ook jouw kindje aanmoedigen om op onderzoek uit te gaan.
Tivolilaan 189, Arnhem
8 groepen
42 medewerkers
2 vacatures

Onze vestiging

Op onze babygroep hebben we speelmatten, een zwart-wit hoekje, een ontdekspiegel en een aparte ruimte om te bewegen en te ontdekken. En als ze naar buiten gaan? Krijgen de baby's kruipoveralletjes aan. In de vertelhoek van onze bieb vinden de dreumesen het fijn om op schoot te zitten, er zijn banken, kussens en een poppenkast. Onze dreumes- en peutergroepen hebben een eigen beweegruimte waar we veel gebruik van maken.

Onze buitenspeelplekken zijn ingericht voor elk ontwikkelgebied en voor elke leeftijd: baby, dreumes, peuter en peuterplus. Want buitenspelen is belangrijk: de kinderen leren samenwerken, zelfstandig problemen oplossen, hun uithoudingsvermogen te trainen en... de kunst van vallen en opstaan.

Onze vestiging is vlakbij de NS stations Velperpoort en Presikhaaf.

Bijzonder bij Kindergarden De Enk

 • De grote tuin van Kindergarden Arnhem de Enk

  Grote tuin

  Onze grote groene tuin nodigt echt uit om te gaan ontdekken en spelen. En iedere leeftijdsgroep heeft een apart stuk in de tuin. Hierdoor kunnen de baby's rustig spelen, afgezonderd van de drukkere dreumesen en peuters.

 • Bibliotheek Kindergarden Arnhem de Enk

  Bibliotheek

  Uniek is onze eigen bibliotheek! Naast de leukste voorleesboeken hebben we hier ook een vertelhoek met poppenkast en lekkere banken en kussens om even helemaal weg te dromen.

 • Babytuin

  In onze babytuin genieten de baby’s veilig van de buitenlucht in hun eigen afgeschermd gedeelte. En de oudere kinderen kunnen zich hierdoor naar hartenlust verstoppen in de wilgentunnel, spelen in de zandbak of kunnen racen op de kleine fietsjes of skelters.

 • Gymzaal of beweegruimte bij Kindergarden

  Beweegruimtes

  Kinderen bewegen graag en veel, want zo ontdekken zij spelenderwijs hun lichaam. Dit doen we dan ook dagelijks buiten of in onze speciale beweegruimtes met allerlei uitdagende materialen. Zo kan iedereen altijd even zijn energie kwijt.

Onze visie

Werken op deze vestiging zit 'm eigenlijk in alles. Je stapt elke dag binnen in een lichte en inspirerende ruimte waardoor jij vanuit rust met de kinderen kunt werken. Dagelijks zorgen de huishoudelijk medewerker en de vestigingsmanager ervoor dat vrijwel alle bijkomende taken bij je uit handen worden genomen. Dit doen ze zodat jij je aandacht volledig kunt richten op dat wat je leuk vindt en waar je goed in bent, namelijk bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen op jouw groep. Samen met ons hechte team, bestaande uit ervaren en hardwerkende collega's, houd jij de vestiging draaiende.

We zijn benieuwd naar jouw passies! Alle collega's nemen hun eigen interesses mee die ze verwerken in de dagelijkse activiteiten met de kinderen. Wel zo leuk natuurlijk om je talenten in te zetten op jouw eigen manier. Het zorgen voor en opvoeden van kinderen brengt natuurlijk ook uitdagingen met zich mee. Wanneer je hierbij hulp nodig hebt, komt er een pedagogisch coach naar de vestiging die jou één op één zal helpen en begeleiden hierin. Op deze manier krijg je de juiste ondersteuning bij jouw groei en bieden we daarnaast nog extra tijd en middelen voor ontwikkeling.
 • Het geeft mij voldoening dat ik de kinderen kennis kan laten maken met verschillende smaken en wanneer de kinderen me dan vertellen dat ze lekker hebben gegeten, is dat het mooiste compliment dat ik kan krijgen voor mijn werk.
  Judith
  Huishoudelijk medewerker
 • Als Pedagogisch expert geniet ik er van om samen met ons team te werken aan een sterk pedagogisch klimaat waarin de kinderen zich op een veilige manier kunnen ontwikkelen.
  Tessa
  Pedagogisch expert
 • Kindergarden omschrijf ik als een warm bad voor kinderen, ouders én medewerkers. Alles is doordacht en dat geeft mij en mijn collega's alle handvatten om écht bij te kunnen dragen aan de ontwikkeling van het individuele kind. Het zit 'm in alles.
  Lieke
  Pedagogisch medewerker 

Binnenkijken@Kindergarden?

Leuk, vrijblijvend en zomaar even binnenkijken op één van onze vestigingen? Proef de sfeer, ontmoet onze collega’s en kom alles te weten over het werken bij Kindergarden. En dat op een moment dat het jou uitkomt. We maken tijd, speciaal voor jou!

Op onze vestiging kan je aan de slag op:

 • Babygroep Kindergarden

  3 Babygroepen

  0 - 2 jaar

 • Dreumesgroep Kindergarden

  2 Dreumesgroepen

  1 - 3 jaar

 • Peutergroep Kindergarden

  2 Peutergroepen

  2 - 4 jaar

 • Peuterplusgroep Kindergarden

  1 Peuter+ groep

  3+ jaar