Kindergarden Zuidas

Amsterdam

Nieuw, fris en... huiselijk. Ouders zijn steevast verrast, én blij met onze bamboe beklede oase aan de Zuidas. De centrale keuken heeft een bijzonder warme uitstraling voor de urban jungle. Je kunt er fijn even samenkomen en een coffee to go halen. Nederlands is voertaal, maar al onze pedagogisch medewerkers spreken Engels, omdat we veel expats ontvangen.
Leonard Bernsteinstraat 5, Amsterdam
6 groepen
20 medewerkers
9 vacatures

Onze vestiging

Alle groepen zijn ruim en modern opgezet. Onze aanpak zie en ervaar je om te beginnen op de babygroep, met passende materialen in een leerrijke omgeving zoals, speelmatten en ontdekspiegels. Alles is aangepast aan de behoefte en ontwikkelingsfase van de kinderen.

Voor de motorische en fysieke ontwikkeling hebben we een aparte ruimte waar we gymmen, klimmen en klauteren. Voor de peuters hebben we wekelijks peuteryoga en van het podium maken de kinderen al snel een echt theater dankzij de verkleedkleren. In de tuin valt tot slot van alles te ontdekken: zand, watertafel en speelhuisjes voor de peuters, een moestuintje en voor de baby's een eigen tuintje met eigen zandbak.

Bijzonder bij Kindergarden Zuidas

 • Ontdektuin bij Kindergarden

  Ontdektuin

  Onze grote groene tuin nodigt echt uit om te gaan ontdekken en spelen. Het speelhuisjes, ons bamboebos of de zand- en watertafel, alles zorgt ervoor dat een kind wordt uitgenodigd om te gaan ontdekken en spelen.

 • Een babymassage bij Kindergarden

  Babymassage

  De baby’s geven we extra aandacht door onder andere het geven van babymassages. Hiermee activeren we de zintuigen van je baby en daarbij biedt een massage geborgenheid en ontspanning.

 • Peuter yoga bij Kindergarden

  Peuteryoga

  Bewegen is belangrijk en daarom doen we elke week aan peuteryoga. Hiermee ontwikkelen we een goede manier van bewegen, oefenen we het evenwicht houden en ontwikkelen we gelijk de fijne en grove motoriek. Ze vinden het geweldig!

 • Babytuin

  In onze babytuin genieten de baby’s veilig van de buitenlucht in hun eigen afgeschermd gedeelte. En de oudere kinderen kunnen zich hierdoor naar hartenlust verstoppen in de wilgentunnel, spelen in de zandbak of kunnen racen op de kleine fietsjes of skelters.

Onze visie

Werken op deze vestiging zit 'm eigenlijk in alles. Je stapt elke dag binnen in een lichte en inspirerende ruimte waardoor jij vanuit rust met de kinderen kunt werken. Dagelijks zorgen de huishoudelijk medewerker en de vestigingsmanager ervoor dat vrijwel alle bijkomende taken bij je uit handen worden genomen. Dit doen ze zodat jij je aandacht volledig kunt richten op dat wat je leuk vindt en waar je goed in bent, namelijk bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen op jouw groep. Samen met ons hechte team, bestaande uit ervaren en hardwerkende collega's, houd jij de vestiging draaiende.

We zijn benieuwd naar jouw passies! Alle collega's nemen hun eigen interesses mee die ze verwerken in de dagelijkse activiteiten met de kinderen. Wel zo leuk natuurlijk om je talenten in te zetten op jouw eigen manier. Het zorgen voor en opvoeden van kinderen brengt natuurlijk ook uitdagingen met zich mee. Wanneer je hierbij hulp nodig hebt, komt er een pedagogisch coach naar de vestiging die jou één op één zal helpen en begeleiden hierin. Op deze manier krijg je de juiste ondersteuning bij jouw groei en bieden we daarnaast nog extra tijd en middelen voor ontwikkeling.
 • Naast dat ik op een vaste groep werk, ben ik (samen met de vestigingsmanager en adjunct vestigingsmanager) verantwoordelijk voor de pedagogische kwaliteit op de vestiging. Hierdoor kom ik op alle groepen om tips en tricks te geven, heel leuk!
  Jolanda
  Pedagogisch expert
 • Wat ik zo bijzonder vind, is dat wij als pedagogisch medewerkers getuige zijn van de ontwikkeling die de kinderen (hier) doorlopen. Ik vind het dan ook erg belangrijk om te zien wat de kinderen nodig hebben en daar op in te spelen.
  Naoual
  Pedagogisch medewerker
 • Ik vind deze functie afwisselend en vooral dankbaar wanneer ik al die lieve vrolijke snoetjes van de kinderen zie. Daar word ik elke keer weer blij van! Kindergarden is voor mij een ontzettende mooie en fijne organisatie om voor te werken.
  Wendy
  Huishoudelijk hulp

Binnenkijken@Kindergarden?

Leuk, vrijblijvend en zomaar even binnenkijken op één van onze vestigingen? Proef de sfeer, ontmoet onze collega’s en kom alles te weten over het werken bij Kindergarden. En dat op een moment dat het jou uitkomt. We maken tijd, speciaal voor jou!

Op onze vestiging kan je aan de slag op:

 • Babygroep Kindergarden

  2 Babygroepen

  0 - 1 jaar

 • Dreumesgroep Kindergarden

  1 Dreumesgroep

  1 - 3 jaar

 • Peutergroep Kindergarden

  2 Peutergroepen

  2 - 4 jaar

 • Peuterplusgroep Kindergarden

  1 Peuter+ groep

  3+ jaar