Kindergarden Vondelstraat

Amsterdam

Kindergarden Vondelstraat Amsterdam... dan denk je misschien: monumentale vestiging, rust, veel voorzieningen, centrale ligging, bruisende omgeving. Klopt allemaal, maar wist je ook dat we babymassage voor de allerkleinsten aanbieden? En peuteryoga? En dat er muziekles gegeven wordt door een gastdocent?
Vondelstraat 37, Amsterdam
5 groepen
13 medewerkers
7 vacatures

Onze vestiging

Of je nu een baby-, dreumes-, of peutergroep binnenstapt, in elke ruimte van onze vestiging zie je herkenbare hoeken en materialen die aangepast zijn aan behoeften en ontwikkelingsfasen van de kinderen, alles zoveel mogelijk op kindhoogte. Meubilair en materiaal groeien met de kinderen mee, waardoor hun creativiteit en ontwikkeling worden gestimuleerd.

Onze groene tuin is voor hartje Amsterdam geweldig groot. En heel gezellig: de kinderen spelen er onder de schaduwrijke, prachtige oude beuk en met mooi weer eten we buiten. Voor de baby's hebben we een afgeschermd stuk tuin, inclusief zandbak, waar ze in de zomer veilig buiten kunnen zijn. De dreumesen en peuters skelteren en fietsen over de paden. In onze moestuin planten, verzorgen en oogsten we samen kruiden, aardbeitjes en radijsjes die we ons met een beetje geluk goed laten smaken!

Bijzonder bij Kindergarden Vondelstraat

 • Een babymassage bij Kindergarden

  Babymassage

  De baby’s geven we extra aandacht door onder andere het geven van babymassages. Hiermee activeren we de zintuigen van je baby en daarbij biedt een massage geborgenheid en ontspanning.

 • Pedagogisch medewerker van Kindergarden geeft muziekles aan de peuters op de kinderopvang

  Muziekles

  Wekelijks geven we muziekles aan de kinderen. Ook juist aan de jongste kinderen, want muziek helpt hen bij het maken van contact en het opbouwen van vertrouwen.

 • Ontdektuin bij Kindergarden

  Ontdektuin

  Onze grote, schaduwrijke tuin nodigt echt uit om te gaan ontdekken en spelen. Voor de baby’s is een afgeschermd stuk, waardoor de oudere kinderen zich naar hartenlust kunnen uitleven op het ontdekpad, het fietsparcours en hun evenwicht kunnen oefenen op de halve autobanden.

 • Speel- en ontspanhoekjes bij Kindergarden

  Speel- en ontspanhoeken

  Onze babygroep(en) zijn zo ingericht dat ieder kind in de leeftijd van 0 tot 2 jaar in alle rust kan spelen en ontspannen. Er is keuze uit ons zwart wit hoekje, leeshoekje, het keukenblok, de grote speelmat of onze spiegel met voeltegels.

Onze visie

Werken op deze vestiging zit 'm eigenlijk in alles. Je stapt elke dag binnen in een lichte en inspirerende ruimte waardoor jij vanuit rust met de kinderen kunt werken. Dagelijks zorgen de huishoudelijk medewerker en de vestigingsmanager ervoor dat vrijwel alle bijkomende taken bij je uit handen worden genomen. Dit doen ze zodat jij je aandacht volledig kunt richten op dat wat je leuk vindt en waar je goed in bent, namelijk bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen op jouw groep. Samen met ons hechte team, bestaande uit ervaren en hardwerkende collega's, houd jij de vestiging draaiende.

We zijn benieuwd naar jouw passies! Alle collega's nemen hun eigen interesses mee die ze verwerken in de dagelijkse activiteiten met de kinderen. Wel zo leuk natuurlijk om je talenten in te zetten op jouw eigen manier. Het zorgen voor en opvoeden van kinderen brengt natuurlijk ook uitdagingen met zich mee. Wanneer je hierbij hulp nodig hebt, komt er een pedagogisch coach naar de vestiging die jou één op één zal helpen en begeleiden hierin. Op deze manier krijg je de juiste ondersteuning bij jouw groei en bieden we daarnaast nog extra tijd en middelen voor ontwikkeling.
 • Alles wat je aandacht geeft, groeit!
  Ashley
  Pedagogisch medewerker
 • Op de Vondelstraat voel ik me helemaal thuis.
  Cidinha
  Huishoudelijk medewerker
 • De balans tussen het kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen en coaching on the job met mijn collega’s zorgt dagelijks voor een afwisselende uitdaging. 
  Marloes
  Pedagogisch expert

Binnenkijken@Kindergarden?

Leuk, vrijblijvend en zomaar even binnenkijken op één van onze vestigingen? Proef de sfeer, ontmoet onze collega’s en kom alles te weten over het werken bij Kindergarden. En dat op een moment dat het jou uitkomt. We maken tijd, speciaal voor jou!

Op onze vestiging kan je aan de slag op:

 • Babygroep Kindergarden

  2 Babygroepen

  0 - 2 jaar

 • Dreumesgroep Kindergarden

  1 Dreumesgroep

  1 - 3 jaar

 • Peutergroep Kindergarden

  2 Peutergroepen

  2 - 4 jaar