Kindergarden Nassaukade

Amsterdam

In ons kinderdagverblijf - een voormalig schoolgebouw ervaar je rust en een huiselijke sfeer, ook op de kleine babygroepen waar we maximaal negen kindjes verzorgen. Natuurlijk dagen we de kindjes uit om op ontdekking te gaan in de verschillende speel- en ontspanhoeken.
Nassaukade 327, Amsterdam
8 groepen
21 medewerkers
0 vacatures

Onze vestiging

Wekelijks geven we muziekles aan de baby's en peuters. Ook aan de jongste kinderen, want muziek helpt hen bij het maken van contact en stimuleert de creativiteit en taalontwikkeling. Muzikale rituelen zoals een liedje zingen voor het slapengaan, geeft ze bovendien het gevoel van vertrouwen en voorspelbaarheid.

We hebben tot slot een grote tuin met afgeschermd deel voor onze baby's en dreumesen, en ja... ook een moestuin. Waar medewerkers zelf groenten en fruit oogsten wat we vervolgens ook samen op de groep bestuderen én lekker opeten.

Je vindt ons vlakbij het centrum, dichtbij de Jordaan.

Bijzonder bij Kindergarden Nassaukade

 • Babytuin

  In onze babytuin genieten de baby’s veilig van de buitenlucht in hun eigen afgeschermd gedeelte. En de oudere kinderen kunnen zich hierdoor naar hartenlust verstoppen in de wilgentunnel, spelen in de zandbak of kunnen racen op de kleine fietsjes of skelters.

 • Een peuterplusgroep bij Kindergarden

  Peuterplusactiviteiten

  Bij de peuters splitsen we de groep vaak bewust op. Zo kunnen we inspelen op de verschillende ontwikkelfases van de kinderen. Zo starten we in de ochtend met een kringmoment met de oudste peuters (3+) ter voorbereiding op de basisschool.

 • Slaapatelier en gymzaal

  Bij de dreumes en peuters willen we graag hun zelfstandigheid vergroten. Zo slapen de peuters (die nog slapen) in ons slaaptheater, ieder op een vaste plek op een eigen matrasje. En als ze wakker zijn moedigen we ze juist aan zich zelf aan te kleden. En wordt er niet geslapen? Dan toveren we de ruimte om tot gymzaal!

 • Peuter yoga bij Kindergarden

  Yoga

  Bewegen is belangrijk en daarom doen we elke week aan baby-, deumes- en peuteryoga. Hiermee ontwikkelen we een goede manier van bewegen, oefenen we het evenwicht houden en ontwikkelen we gelijk de fijne en grove motoriek. Ze vinden het geweldig!

Onze visie

Werken op deze vestiging zit 'm eigenlijk in alles. Je stapt elke dag binnen in een lichte en inspirerende ruimte waardoor jij vanuit rust met de kinderen kunt werken. Dagelijks zorgen de huishoudelijk medewerker en de vestigingsmanager ervoor dat vrijwel alle bijkomende taken bij je uit handen worden genomen. Dit doen ze zodat jij je aandacht volledig kunt richten op dat wat je leuk vindt en waar je goed in bent, namelijk bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen op jouw groep. Samen met ons hechte team, bestaande uit ervaren en hardwerkende collega's, houd jij de vestiging draaiende.

We zijn benieuwd naar jouw passies! Alle collega's nemen hun eigen interesses mee die ze verwerken in de dagelijkse activiteiten met de kinderen. Wel zo leuk natuurlijk om je talenten in te zetten op jouw eigen manier. Het zorgen voor en opvoeden van kinderen brengt natuurlijk ook uitdagingen met zich mee. Wanneer je hierbij hulp nodig hebt, komt er een pedagogisch coach naar de vestiging die jou één op één zal helpen en begeleiden hierin. Op deze manier krijg je de juiste ondersteuning bij jouw groei en bieden we daarnaast nog extra tijd en middelen voor ontwikkeling.
 • Ik vind het leuk om samen met het team te kijken wat de mogelijkheden zijn om het pedagogische klimaat en het unieke Wereldwijs programma op de vestiging eigen te maken.
  Jacqueline
  Pedagogisch expert
 • "Het is me gelukt!" Een kind dat trots is op zichzelf omdat het iets nieuws heeft geleerd, dat vind ik het allermooiste aan mijn werk. Elke dag is een nieuwe ontdekkingsreis, hoe leuk is het als je kinderen daarin mag ondersteunen en stimuleren!
  Medea
  Pedagogisch medewerker

Binnenkijken@Kindergarden?

Leuk, vrijblijvend en zomaar even binnenkijken op één van onze vestigingen? Proef de sfeer, ontmoet onze collega’s en kom alles te weten over het werken bij Kindergarden. En dat op een moment dat het jou uitkomt. We maken tijd, speciaal voor jou!

Op onze vestiging kan je aan de slag op:

 • Babygroep Kindergarden

  3 Babygroepen

  0 - 2 jaar

 • Dreumesgroep Kindergarden

  2 Dreumesgroepen

  1 - 3 jaar

 • Peutergroep Kindergarden

  3 Peutergroepen

  2 - 4 jaar

Open sollicitatie

Staat jouw droombaan hier niet tussen? We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s.