Kindergarden Middenweg

Amsterdam

Op ons kinderdagverblijf Middenweg staan liefdevolle zorg en stimulatie van zelfstandigheid centraal.

Gelegen in het kindvriendelijke Watergraafsmeer, naast Frankendael park, bieden we een rustige omgeving. Parkeerkosten zijn geen zorg met onze eigen parkeerplaatsen exclusief voor personeel.
Middenweg 90, Amsterdam
6 groepen
18 medewerkers
5 vacatures

Onze vestiging

Onze pedagogisch medewerkers zijn experts in het bieden van liefdevolle zorg, met oog voor elk kind. Op de babygroepen worden hangwiegjes gebruikt om de jongste baby's te laten wennen aan de groep. Babymassage en baby-yoga ondersteunen dit proces. Dreumesen en peuters genieten van yoga en muzieklessen ter voorbereiding op school. We moedigen zelfstandigheid aan, zoals het zelf pakken en inschenken van water. Buiten leren kinderen samenwerken, problemen oplossen en doorzetten in onze ruime tuin. Met diverse speelelementen, zoals boomschorspaden, wigwam-palen en een buitenkeuken, is er voor elk kind iets te ontdekken en te leren.

Bijzonder bij Kindergarden Middenweg

 • Een babymassage bij Kindergarden

  Babymassage

  De baby’s geven we extra aandacht door onder andere het geven van babymassages. Hiermee activeren we de zintuigen van je baby en daarbij biedt een massage geborgenheid en ontspanning.

 • Babytuin

  In onze babytuin genieten de baby’s veilig van de buitenlucht in hun eigen afgeschermd gedeelte. En de oudere kinderen kunnen zich hierdoor naar hartenlust verstoppen in de wilgentunnel, spelen in de zandbak of kunnen racen op de kleine fietsjes of skelters.

 • Pedagogisch medewerker van Kindergarden geeft muziekles aan de peuters op de kinderopvang

  Muziekles

  Wekelijks geven we muziekles aan de kinderen. Ook juist aan de jongste kinderen, want muziek helpt hen bij het maken van contact en het opbouwen van vertrouwen.

 • Ontdektuin bij Kindergarden

  Ontdektuin

  Onze grote groene tuin nodigt echt uit om te gaan ontdekken en spelen. Het speelhuisje, ons bamboebos of het parcours, alles zorgt ervoor dat een kind wordt uitgenodigd om te gaan ontdekken en spelen. 

Onze visie

Werken op deze vestiging zit 'm eigenlijk in alles. Je stapt elke dag binnen in een lichte en inspirerende ruimte waardoor jij vanuit rust met de kinderen kunt werken. Dagelijks zorgen de huishoudelijk medewerker en de vestigingsmanager ervoor dat vrijwel alle bijkomende taken bij je uit handen worden genomen. Dit doen ze zodat jij je aandacht volledig kunt richten op dat wat je leuk vindt en waar je goed in bent, namelijk bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen op jouw groep. Samen met ons hechte team, bestaande uit ervaren en hardwerkende collega's, houd jij de vestiging draaiende.

We zijn benieuwd naar jouw passies! Alle collega's nemen hun eigen interesses mee die ze verwerken in de dagelijkse activiteiten met de kinderen. Wel zo leuk natuurlijk om je talenten in te zetten op jouw eigen manier. Het zorgen voor en opvoeden van kinderen brengt natuurlijk ook uitdagingen met zich mee. Wanneer je hierbij hulp nodig hebt, komt er een pedagogisch coach naar de vestiging die jou één op één zal helpen en begeleiden hierin. Op deze manier krijg je de juiste ondersteuning bij jouw groei en bieden we daarnaast nog extra tijd en middelen voor ontwikkeling.
 • Het mooie aan mijn functie is de combinatie van het contact met kinderen, de leidraad die het Wereldwijs-programma biedt om kinderen te kunnen volgen en stimuleren in hun ontwikkeling én de mogelijkheid om samen met het team te werken aan een optimale pedagogische kwaliteit.
  Hiske
  Pedagogisch expert
 • Ik geniet ervan om pedagogische medewerkster te zijn maar hoe fijn is het dat ik als preventie coach ook kan zorgen voor de veiligheid en gezondheid. Niet alleen van mijn eigen groep maar voor het hele team, de kindjes en de vestiging! 
  Ilona
  Preventiecoach

Binnenkijken@Kindergarden?

Leuk, vrijblijvend en zomaar even binnenkijken op één van onze vestigingen? Proef de sfeer, ontmoet onze collega’s en kom alles te weten over het werken bij Kindergarden. En dat op een moment dat het jou uitkomt. We maken tijd, speciaal voor jou!

Op onze vestiging kan je aan de slag op:

 • Babygroep Kindergarden

  2 Babygroepen

  0 - 2 jaar

 • Dreumesgroep Kindergarden

  1 Dreumesgroep

  1 - 3 jaar

 • Peutergroep Kindergarden

  2 Peutergroepen

  2 - 4 jaar

 • Peuterplusgroep Kindergarden

  1 Peuter+ groep

  3+ jaar