Kindergarden Haveneiland

Amsterdam

Ruim, licht, huiselijk en met een fantastisch uitzicht over het water. Kinderdagverblijf Haveneiland met z'n gave terrassen ademt een fijne sfeer. Voor de allerkleinsten hebben we een baby-tuin over de hele etage op het dakterras, deels overdekt en deels met een schaduwrijk zonnescherm.
Hollandiagracht 101, Amsterdam
4 groepen
17 medewerkers
8 vacatures

Onze vestiging

Voor onze peuters hebben we een eigen atelier met onder andere wasbakjes op kindhoogte en kasten waar ze zelf speel- en knutselmateriaal uit kunnen pakken. We bereiden de oudste peuters voor op de basisschool. We spelen met onze activiteiten in op de ontwikkelbehoefte van de peuters. Zoals beginnend schrijven. Dit noemen we peuterplusactiviteiten. Elke maand staan we stil bij thema's als Liefde & Valentijn, Modderdag, Broers & Zussendag en Opa & Omadag.

Als het weer het toelaat eten we buiten, op ons overdekt terras met picknicktafel. Buiten vind je ook klimelementen van natuurlijke materialen, de zandbak en de moestuin waar we kinderen iets leren over de natuur en waar we ook samen groenten en kruiden kweken, die we ook met elkaar opeten.

Haveneiland is goed bereikbaar en ligt in een rustige buurt. Je zit zo op de A10/A1 en bij tramhalte 26.

Bijzonder bij Kindergarden Haveneiland

 • Een baby atelier bij Kindergarden

  Baby atelier

  Soms splitsen we de babygroep op in kleinere groepjes, waardoor er rust ontstaat en de kleintjes zich kunnen focussen op één activiteit. We hebben een speciale babymat en ballenbak voor de kleinsten.

 • Babytuinen

  In onze babytuinen genieten de baby’s veilig van de buitenlucht in hun eigen afgeschermd gedeelte. En de oudere kinderen kunnen zich hierdoor naar hartenlust verstoppen in de wilgentunnel, spelen in de zandbak of kunnen racen op de kleine fietsjes of skelters.

 • Een peuter atelier bij Kindergarden

  Peuter atelier

  Vaak splitsen we de dreumes- en peutergroepen op in kleinere groepjes, zodat we met meer focus en aandacht een activiteit kunnen uitvoeren. Zoals in ons atelier; hier bieden we andere knutselmaterialen aan dan op de groep, zoals magisch zand.

 • Een peuterplusgroep bij Kindergarden

  Peuterplusactiviteiten

  Bij de peuters splitsen we de groep vaak bewust op. Zo kunnen we inspelen op de verschillende ontwikkelfases van de kinderen. Dit doen we met de oudste peuters (3+) ter voorbereiding op de basisschool.

Onze visie

Werken op deze vestiging zit 'm eigenlijk in alles. Je stapt elke dag binnen in een lichte en inspirerende ruimte waardoor jij vanuit rust met de kinderen kunt werken. Dagelijks zorgen de huishoudelijk medewerker en de vestigingsmanager ervoor dat vrijwel alle bijkomende taken bij je uit handen worden genomen. Dit doen ze zodat jij je aandacht volledig kunt richten op dat wat je leuk vindt en waar je goed in bent, namelijk bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen op jouw groep. Samen met ons hechte team, bestaande uit ervaren en hardwerkende collega's, houd jij de vestiging draaiende.

We zijn benieuwd naar jouw passies! Alle collega's nemen hun eigen interesses mee die ze verwerken in de dagelijkse activiteiten met de kinderen. Wel zo leuk natuurlijk om je talenten in te zetten op jouw eigen manier. Het zorgen voor en opvoeden van kinderen brengt natuurlijk ook uitdagingen met zich mee. Wanneer je hierbij hulp nodig hebt, komt er een pedagogisch coach naar de vestiging die jou één op één zal helpen en begeleiden hierin. Op deze manier krijg je de juiste ondersteuning bij jouw groei en bieden we daarnaast nog extra tijd en middelen voor ontwikkeling.
 • Als pedagogisch medewerker sta je samen met de ouders centraal in het leven van de kinderen en leer je ze dingen waar ze later profijt van hebben.
  Norette
  Pedagogisch medewerker

Binnenkijken@Kindergarden?

Leuk, vrijblijvend en zomaar even binnenkijken op één van onze vestigingen? Proef de sfeer, ontmoet onze collega’s en kom alles te weten over het werken bij Kindergarden. En dat op een moment dat het jou uitkomt. We maken tijd, speciaal voor jou!

Op onze vestiging kan je aan de slag op:

 • Babygroep Kindergarden

  2 Babygroepen

  0 - 2 jaar

 • Dreumesgroep Kindergarden

  1 Dreumesgroep

  1 - 3 jaar

 • Peutergroep Kindergarden

  1 Peutergroep

  2 - 4 jaar