Kindergarden Bremstraat

Amsterdam

Wat een licht! En veel groter dan ik had verwacht. Deze woorden horen we vaak sinds de opening van onze eerste Kindergarden vestiging in Noord, begin 2021. Dit voormalig postkantoor maakt iedereen blij, medewerkers maar ook de allerkleinste kinderen. Want voor de meeste van onze babygroepen hebben we bijvoorbeeld een eigen aangrenzende babytuin waar medewerkers samen met de kinderen, in een afgeschermd gedeelte veilig van de buitenlucht kunnen genieten. Prettig toch? 
Bremstraat 1-3, Amsterdam
7 groepen
18 medewerkers
5 vacatures

Onze vestiging

Met de dreumesen en peuters gaan we elke dag bewegen in de grote gymzaal. Onze peuterplusgroep bereiden we goed voor op de basisschool: zelf doen en zelfstandigheid staan centraal.

Naast onze stadstuin hebben we ook een unieke en ruime daktuin! Hier spelen de peuters naar hartelust. Ze oefenen hun evenwicht op het balanspad en de zand-watertafel houdt het nooit droog. En de allerkleinsten kunnen daardoor rustig in onze tuin spelen in de grote zandbak of zich verstoppen in het bamboebos, zonder dat zij gestoord worden door de oudere kinderen.

Je vindt ons vlakbij de nieuwe woonwijk Overhoeks.

Bijzonder bij Kindergarden Bremstraat

 • Een babytuin bij Kindergarden

  Babytuin

  In onze babytuin genieten de baby’s veilig van de buitenlucht in hun eigen afgeschermd gedeelte. Waardoor de oudere kinderen naar hartenlust zich kunnen verstoppen in de wilgentunnel, spelen in de zandbak of kunnen racen op de kleine fietsjes of skelters.

 • Een daktuin bij Kindergarden

  Daktuin

  Kinderen hebben buiten meer vrijheid en ervaren meer zelfstandigheid. Daar hebben we onze (dak-)tuin dan ook op afgestemd. De kinderen kunnen zich er verstoppen of juist even alleen zijn. De veilig omheinde daktuin is speciaal ingericht voor de peuters.

Onze visie

Werken op deze vestiging zit 'm eigenlijk in alles. Je stapt elke dag binnen in een lichte en inspirerende ruimte waardoor jij vanuit rust met de kinderen kunt werken. Dagelijks zorgen de huishoudelijk medewerker en de vestigingsmanager ervoor dat vrijwel alle bijkomende taken bij je uit handen worden genomen. Dit doen ze zodat jij je aandacht volledig kunt richten op dat wat je leuk vindt en waar je goed in bent, namelijk bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen op jouw groep. Samen met ons hechte team, bestaande uit ervaren en hardwerkende collega's, houd jij de vestiging draaiende.

We zijn benieuwd naar jouw passies! Alle collega's nemen hun eigen interesses mee die ze verwerken in de dagelijkse activiteiten met de kinderen. Wel zo leuk natuurlijk om je talenten in te zetten op jouw eigen manier. Het zorgen voor en opvoeden van kinderen brengt natuurlijk ook uitdagingen met zich mee. Wanneer je hierbij hulp nodig hebt, komt er een pedagogisch coach naar de vestiging die jou één op één zal helpen en begeleiden hierin. Op deze manier krijg je de juiste ondersteuning bij jouw groei en bieden we daarnaast nog extra tijd en middelen voor ontwikkeling.
 • Het mooie aan mijn werk als pedagogisch medewerker is het dagelijks ervaren hoe snel kinderen zich ontwikkelen. Ik mag daar een bijdrage aan leveren door het kind te stimuleren, te ondersteunen en zelfvertrouwen te geven, zodat zij op hun eigen tempo de wereld kunnen ontdekken.
  Sanne
  Pedagogisch medewerker

Binnenkijken@Kindergarden?

Leuk, vrijblijvend en zomaar even binnenkijken op één van onze vestigingen? Proef de sfeer, ontmoet onze collega’s en kom alles te weten over het werken bij Kindergarden. En dat op een moment dat het jou uitkomt. We maken tijd, speciaal voor jou!

Op onze vestiging kan je aan de slag op:

 • Babygroep Kindergarden

  3 Babygroepen

  0 - 2 jaar

 • Dreumesgroep Kindergarden

  2 Dreumesgroepen

  1 - 3 jaar

 • Peutergroep Kindergarden

  1 Peutergroep

  2 - 4 jaar

 • Peuterplusgroep Kindergarden

  1 Peuter+ groep

  3+ jaar