Kindergarden Bremstraat

Amsterdam

Wat een licht! En veel groter dan ik had verwacht. Deze woorden horen we vaak sinds de opening van onze eerste Kindergarden vestiging in Noord, begin 2021. Dit voormalig postkantoor maakt iedereen blij, medewerkers maar ook de allerkleinste kinderen. Want voor de meeste van onze babygroepen hebben we bijvoorbeeld een eigen aangrenzende babytuin waar medewerkers samen met de kinderen, in een afgeschermd gedeelte veilig van de buitenlucht kunnen genieten. Prettig toch? 
Bremstraat 1-3, Amsterdam
7 groepen
18 medewerkers
5 vacatures

Onze vestiging

Met de dreumesen en peuters gaan we elke dag bewegen in de grote gymzaal. Onze peuterplusgroep bereiden we goed voor op de basisschool: zelf doen en zelfstandigheid staan centraal.

Naast onze stadstuin hebben we ook een unieke en ruime daktuin! Hier spelen de peuters naar hartelust. Ze oefenen hun evenwicht op het balanspad en de zand-watertafel houdt het nooit droog. En de allerkleinsten kunnen daardoor rustig in onze tuin spelen in de grote zandbak of zich verstoppen in het bamboebos, zonder dat zij gestoord worden door de oudere kinderen.

Je vindt ons vlakbij de nieuwe woonwijk Overhoeks.

Bijzonder bij Kindergarden Bremstraat

 • Een daktuin bij Kindergarden

  Daktuin

  Kinderen hebben buiten meer vrijheid en ervaren meer zelfstandigheid. Daar hebben we onze (dak-)tuin dan ook op afgestemd. De kinderen kunnen zich er verstoppen of juist even alleen zijn. De veilig omheinde daktuin is speciaal ingericht voor de peuters.

 • Gymzaal of beweegruimte bij Kindergarden

  Gymzaal

  Peuters bewegen graag elke dag. Want zo ontdekken zij spelenderwijs hun lichaam. Dit doen we dan ook dagelijks buiten of bij slecht weer in de enorme gymzaal in het souterrain. Zodat iedereen altijd even zijn energie kwijt kan.

 • Pedagogisch medewerker van Kindergarden geeft muziekles aan de peuters op de kinderopvang

  Muziekles

  We geven muziekles aan alle kinderen. Ook aan de jongste kinderen, want muziek helpt hen bij het maken van contact en het opbouwen van vertrouwen.

 • Babytuin

  In onze babytuin genieten de baby’s veilig van de buitenlucht in hun eigen afgeschermd gedeelte. Waardoor de oudere kinderen naar hartenlust zich kunnen verstoppen in de wilgentunnel, spelen in de zandbak of kunnen racen op de kleine fietsjes of skelters.

Onze visie

Werken op deze vestiging zit 'm eigenlijk in alles. Je stapt elke dag binnen in een lichte en inspirerende ruimte waardoor jij vanuit rust met de kinderen kunt werken. Dagelijks zorgen de huishoudelijk medewerker en de vestigingsmanager ervoor dat vrijwel alle bijkomende taken bij je uit handen worden genomen. Dit doen ze zodat jij je aandacht volledig kunt richten op dat wat je leuk vindt en waar je goed in bent, namelijk bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen op jouw groep. Samen met ons hechte team, bestaande uit ervaren en hardwerkende collega's, houd jij de vestiging draaiende.

We zijn benieuwd naar jouw passies! Alle collega's nemen hun eigen interesses mee die ze verwerken in de dagelijkse activiteiten met de kinderen. Wel zo leuk natuurlijk om je talenten in te zetten op jouw eigen manier. Het zorgen voor en opvoeden van kinderen brengt natuurlijk ook uitdagingen met zich mee. Wanneer je hierbij hulp nodig hebt, komt er een pedagogisch coach naar de vestiging die jou één op één zal helpen en begeleiden hierin. Op deze manier krijg je de juiste ondersteuning bij jouw groei en bieden we daarnaast nog extra tijd en middelen voor ontwikkeling.
 • De afwisseling tussen het ondersteunen van de vestigingsmanager en het ondersteunen van het team maakt het werk voor mij uitdagend. Het geeft mij de ruimte om samen een veilige omgeving te bieden en de kinderen te ondersteunen in hun eigen ontwikkeling. Het vertrouwen van ouders en de blije gezichten die ik dagelijks voorbij zie komen geeft mij een voldaan gevoel.
  Chaima
  Adjunct vestigingsmanager
 • Elke dag de kinderen ontvangen met een lach op hun gezicht, dan begint mijn ochtend goed. Het stimuleren van de ontwikkeling van kinderen waarbij je de trotse gezichtjes ziet als het lukt, het stimuleren van de zelfredzaamheid en horen “ik kan het zelf.”. De liefde die de kindjes aan jou teruggeven in de vorm van een knuffel of een tekening, van de ouders horen dat een kindje het thuis over jou heeft. Ik werk bij de Bremstraat op de peutergroep, samen met mijn vaste collega’s leren wij van elkaar en stimuleren wij elkaar. Dat is wat ik dagelijks mee mag maken en wat mijn werk zo bijzonder maakt.’
  Demi
  Pedagogisch medewerker / Preventie coach
 • Als pedagogisch medewerker ben ik getuige van alle mooie ontwikkelingen en nieuwe stappen die gemaakt worden door de kinderen. Ik geniet elke dag van het contact wat ik heb met de kinderen en de pedagogisch medewerkers.
  En hoe mooi is het dat ik daar een kleine bijdrage aan kan leveren, in samenwerking met de ouders. Met liefde ontvang ik de allerkleinste en met veel geluk zwaai ik de oudste uit die klaar zijn voor de basisschool.
  Jamila
  Pedagogisch medewerker

Binnenkijken@Kindergarden?

Leuk, vrijblijvend en zomaar even binnenkijken op één van onze vestigingen? Proef de sfeer, ontmoet onze collega’s en kom alles te weten over het werken bij Kindergarden. En dat op een moment dat het jou uitkomt. We maken tijd, speciaal voor jou!

Op onze vestiging kan je aan de slag op:

 • Babygroep Kindergarden

  3 Babygroepen

  0 - 2 jaar

 • Dreumesgroep Kindergarden

  2 Dreumesgroepen

  1 - 3 jaar

 • Peutergroep Kindergarden

  1 Peutergroep

  2 - 4 jaar

 • Peuterplusgroep Kindergarden

  1 Peuter+ groep

  3+ jaar