Vestiging

Vught Taalstraat

Adres: Taalstraat 53, Vught

Vanaf april 2022 open we in dit prachtige historisch woonhuis aan de Taalstraat in Vught een gloednieuw kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang. We hebben straks binnen én buiten volop ruimte om kinderen de aandacht en begeleiding te geven die ze nodig hebben om zich te ontwikkelen. Dat doen we in dit indrukwekkende, unieke pand met een rustige, huiselijke sfeer.

Heb jij zin om samen met een nieuw team aan de slag te gaan en een mooie vestiging neer te zetten? Bekijk dan zeker onze vacatures en solliciteer direct!

Bekijk vacatures
Hier ontdekken, ervaren en leren de kinderen spelenderwijs, en natuurlijk maken we ook gewoon een geintje.

Rob Wijdeveld

De vestiging

Onze nieuwe vestiging in Vught krijgt naast een kinderdagverblijf van 0-4jaar ook een kleinschalige en huiselijke BSO. We openen in april de deuren van dit prachtige historische pand aan de Taalstraat. De hoge plafonds en ramen brengen veel licht en ruimte.

Ieder kind leeft in een wereld waarin alles indruk maakt – en ook alles invloed heeft. En daarom werken we ook op onze vestigingen met horizontale groepen en zijn alle materialen aangepast aan de verschillende ontwikkelingsfasen, zodat ze jou en jouw collega’s optimaal ondersteunen in het contact met de kinderen. Midden in de stad zo’n tuin? Jawel, met veel ruimte en natuur, een zandbak, een moestuin en een afgeschermd deel voor de baby’s, inclusief ontdekspiegel.

Wij hebben de volgende (horizontale) groepen:

  • 3 babygroepen (0-2 jaar)
  • 1 dreumesgroep (1-3 jaar)
  • 1 peutergroep (2-4 jaar)
  • 1 peuter+ groep (3+ jaar)
  • BSO (4-12 jaar)

 

 

Bij ons begint het met...

Actief zijn en een open houding. Je kijkt welke behoeften kinderen hebben, probeert dingen uit en staat open voor waar ze zelf mee komen. Onze pedagogische basishouding komt erop neer dat kinderen zich het beste ontwikkelen in een veilige en rustige omgeving.

Wereldwijs

Over ons

Benieuwd naar Kindergarden?

/

Vragen over werken
bij Kindergarden?

Stel je vraag aan onze recruiter Rachel.
Zij is te bereiken via vacature@kindergarden.nl of
op 06 – 200 999 93

Rachel recruiter Kindergarden