Vestiging

Hoofddorp Floriande

Adres: Deltaweg 115, Hoofddorp

Onze vestiging ligt centraal in de groene wijk Floriande. We zitten in het gebouw naast het gezondheidscentrum, met daarin de verloskundige praktijk. Ons gebouw is open, licht en biedt veel ruimte aan de kinderen. Toch voelt het huiselijk en geeft het de allerkleinste de nodige rust.

Kinderen kunnen vrijheid en zelfstandigheid ervaren in onze tuin die daar dan ook helemaal op is afgestemd. Elke groep heeft een eigen stuk, en ook de allerkleinsten genieten van de buitenlucht in hun afgeschermde gedeelte. De kinderen kunnen zich in de tuin verstoppen, gezellig samen komen of juist even alleen zijn.

Bekijk vacatures
Past het bij wat je wil? Dan krijg je het vertrouwen om door te groeien.

Debbie Corinaldi

Elke groep een eigen verdieping

De vestiging ligt in de groene woonwijk Floriande, naast het gebouw van het gezondheidscentrum. We werken met  horizontale groepen die erop gericht zijn dat ieder kind zich kind op zijn eigen tempo de wereld kan ontdekken.

Kinderopvang Kindergarden Hoofddorp Floriande heeft:

  • Kinderopvang vanaf 2 maanden tot 12 jaar
  • Groepen met leeftijdsgenootjes (horizontale groepen)
  • 3 babygroepen (0 t/m 2 jaar)
  • 2 dreumesgroepen (1 t/m 3 jaar)
  • 2 peutergroepen (2 t/m 4 jaar)
  • 2 peuterplusgroep (3+ jaar)
  • Buitenschoolse opvang

 

De locatie is goed bereikbaar via verschillende aanrijdroutes, ook voor ouders en kinderen buiten Hoofddorp. Naast de vestiging in de Floriande, zijn er in Hoofddorp ook vestigingen aan de Spicalaan en aan de Julianalaan.

Bij ons begint het met...

Actief zijn en een open houding. Je kijkt welke behoeften kinderen hebben, probeert dingen uit en staat open voor waar ze zelf mee komen. Onze pedagogische basishouding komt erop neer dat kinderen zich het beste ontwikkelen in een veilige en rustige omgeving.

Wereldwijs

Over ons

Benieuwd naar Kindergarden?

/

Vragen over werken
bij Kindergarden?

Stel je vraag aan onze recruiter Sharonne.
Zij is te bereiken via vacature@kindergarden.nl of
op 06 – 53625471

recruiter Sharonne