Vestiging

Amsterdam Zuidas

Adres: Leonard Bernsteinstraat 5, Amsterdam

Veel Engels sprekende ouders, een voor Amsterdamse begrippen ruim opgezette tuin (met moestuin!), een atelier met onder meer sensorisch spelmateriaal en natuurlijk de dynamiek van de Zuidas die elke dag tot een supergave uitdaging maakt.

Wij zijn een jong, creatief, nieuwsgierig en enthousiast team dat kindgericht werkt. De Zuidas vraagt een flexibele instelling, omdat er altijd iets nieuws gebeurt. Ouders staan open voor jouw ideeën en tips voor thuis en nemen die graag van je over.

Bekijk vacatures
Het pedagogisch programma ligt niet ergens op een plank, maar is elke dag werkelijkheid!

Stephanie Clasquin

Stappen op de Zuidas

De Zuidas run, teamuitje, feestjes… buiten werktijd gaan we bij elkaar op de koffie of we gaan stappen op de Zuidas. We helpen elkaar waar nodig en maken zaken bespreekbaar. Dat maakt ons team sterker en bovendien leren we zo het meeste van elkaar.

Kindergarden Zuidas heeft:

  • Kinderopvang vanaf 2 maanden tot 4 jaar
  • Horizontale groepen
  • 2 babygroepen (0 – 2 jaar)
  • 2 dreumesgroepen (1 – 3 jaar)
  • 2 peutergroepen (2 – 4 jaar)

Naast de vestiging aan de Zuidas zijn er in Amsterdam ook vestigingen aan de Waldeck Pyrmontlaan, Vondelstraat, Herengracht, Middenweg, Onderlangs, Nassaukade, Haveneiland, Steigereiland, Fizeaustraat, Voormalige Stadstimmertuin en Zuivelplein.

Bij ons begint het met...

Actief zijn en een open houding. Je kijkt welke behoeften kinderen hebben, probeert dingen uit en staat open voor waar ze zelf mee komen. Onze pedagogische basishouding komt erop neer dat kinderen zich het beste ontwikkelen in een veilige en rustige omgeving.

Ons beleid

Over ons

Benieuwd naar je nieuwe werkplek?

/

Vragen over werken
bij Kindergarden?

Stel je vraag aan onze recruiter Rachel
Zij is te bereiken via vacature@kindergarden.nl

Rachel recruiter Kindergarden