Vestiging

Amsterdam Nassau

Adres: Nassaukade 327, Amsterdam

Al onze medewerkers zijn het er over eens… je gaat met plezier naar deze locatie om te werken: een mooi, klassiek pand met hoge, lichte ruimten. Onze vestiging is huiselijk ingericht.

Voor de kinderen is er een gevarieerd aanbod aan activiteiten: van muziekles tot peuteryoga. Buiten wacht de grote, prachtige binnentuin waar ze veilig kunnen spelen en waar voor de baby’s een apart, eigen deel is gecreëerd.

Bekijk vacatures
Geen dag is hetzelfde bij Kindergarden… Het snelle schakelen in een blije omgeving, dat vind ik het leukste.

Debbie Corinaldi

Mensen met een missie

Veel verschillende karakters hebben we, met één grote overeenkomst. We willen allemaal op een professionele, warme en eerlijke manier met elkaar samenwerken, successen vieren en er voor elkaar zijn, ook als het even wat minder gaat. Dat gevoel ervaar je in het hele gebouw, op elke groep.

Kindergarden Nassau heeft:

  • Kinderopvang vanaf 2 maanden tot 4 jaar
  • Horizontale groepen
  • 4 babygroepen (0  – 2 jaar)
  • 4 peutergroepen (2 – 4 jaar)

Naast de vestiging aan de Nassaukade zijn er in Amsterdam ook vestigingen aan de Herengracht, Waldeck Pyrmontlaan, Vondelstraat, Zuivelplein, Zuidas, Middenweg, Onderlangs, Voormalige Stadstimmertuin, Haveneiland, Steigereiland en Fizeaustraat.

Bij ons begint het met...

Actief zijn en een open houding. Je kijkt welke behoeften kinderen hebben, probeert dingen uit en staat open voor waar ze zelf mee komen. Onze pedagogische basishouding komt erop neer dat kinderen zich het beste ontwikkelen in een veilige en rustige omgeving.

Ons beleid

Benieuwd naar je nieuwe werkplek?

/

Vragen over werken
bij Kindergarden?

Stel je vraag aan onze recruiter Rachel
Zij is te bereiken via vacature@kindergarden.nl

Rachel recruiter Kindergarden