Stage pedagogisch
medewerker

Ik heb veel geleerd! Er is oprechte aandacht voor je en er wordt tijd gestoken in je stage-opdrachten.

Marit Vredenbregt

Kom jij stage lopen bij Kindergarden?

Kom stage lopen bij Kindergarden! Je leert je vak in de praktijk nog beter kennen, je vaardigheden verder ontwikkelen én jouw theorie in praktijk brengen. Je maakt kennis met ons pedagogisch programma Wereldwijs. Zo ervaar je zelf hoe je kinderen kunt stimuleren zichzelf en de wereld om hen heen te ontdekken.

Je ontvangt van ons een ruime stagevergoeding. En is er een klik, bieden we je zeker ook uitzicht op een baan met een vast contract of als oproepkracht.

We zijn regelmatig op zoek naar stagiaires. Bekijk hier onze actuele vacatures en wie weet ontmoeten we elkaar snel.

Wat bieden wij jou als stagiaire?

Wil jij plezierig leren bij een toonaangevende organisatie in de Kinderopvang? Wij begeleiden je graag tijdens je studie tot pedagogisch medewerker. En wie weet kun je dan na je stage of opleiding op een van onze vestigingen aan de slag.

Kindergarden gaat voor de allerbeste kwaliteit: voor de kinderen én voor jou. Wij hebben je veel te bieden…

  • Stagevergoeding van 240 euro per maand
  • Een fijne en interessante werk- en leeromgeving
  • Veel ruimte voor je persoonlijke leerdoelen met een individuele begeleider
  • Perspectief op een baan met een vast contract of als oproepkracht

Onze stage vacatures

En...wat ga je doen?

Tijdens je stage ben jij naast je collega’s op de vestiging verantwoordelijk voor de dagelijkse begeleiding, verzorging en de ontwikkeling van de kinderen op het kinderdagverblijf. We bouwen jouw taken en verantwoordelijkheden steeds verder uit gedurende je stage. Jouw praktijkbegeleider helpt je hierbij.

We denken graag met je mee om je stage zo interessant mogelijk te maken. Zo krijg je bijvoorbeeld de ruimte om tijdens je stage te wisselen van groep (we werken met baby-, dreumes-, peuter-, peuterplus-en BSO-groepen). Je krijgt de verschillende ontwikkelingsfase van het kind nog beter mee en leert hoe jij als pedagogisch medewerker goed inspeelt op de behoeften per leeftijdscategorie.

Wij begeleiden je graag!

Natuurlijk krijg je tijdens jouw stage de best mogelijke begeleiding. Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen leerproces, maar krijgt hierin de dagelijkse ondersteuning van een praktijkbegeleider bij jou op de groep.

Je krijgt naast je werkzaamheden op de groep voldoende ruimte voor je studie. De focus ligt op jouw ontwikkeling. Want alleen dan haal jij het maximale uit je stage.

Wat vragen we van jou?

Tijdens je stage rekenen wij natuurlijk op jouw inzet en enthousiasme. En…belangrijker nog: je deelt met ons de passie voor de begeleiding, ontwikkeling en verzorging van kinderen.

  • Je volgt een opleiding (MBO3, MBO4 of HBO) die jou kwalificeert om te werken in de kinderopvang
  • Je bent minimaal 20 weken beschikbaar
De focus lag op mijn ontwikkeling. Juist daardoor heb ik zoveel uit mijn stage kunnen halen.

Nadia Abdellaten

Van begin af aan collega's

Een goede stageplaats ligt niet voor het oprapen. Ben je benieuwd naar de ervaringen van een oud-stagiaire bij Kindergarden?
Marit Vredenbregt vertelt je graag over haar stage ervaring bij Kindergarden.

Lees meer

Nieuwsgierig naar een stage bij Kindergarden?

Solliciteren op een stageplek kan alleen via de website, maar heb je inhoudelijke vragen over een stage bij Kindergarden of ben je benieuwd of jouw opleiding aansluit en wat de mogelijkheden zijn?

Neem dan contact op met onze recruiters Brenda en Evelien via stage@kindergarden.nl

 

Onze stage vacatures

Vragen over werken
bij Kindergarden?

Stel je vraag aan onze recruiter Rachel
Zij is te bereiken via vacature@kindergarden.nl

Rachel recruiter Kindergarden