Pedagogisch medewerker
bij Kindergarden

Werken met hart en ziel. Een fijne, inspirerende werkomgeving op de mooiste locaties. Plezier met je collega’s. Trots zijn op je organisatie. Daar gaan we voor bij Kindergarden. Ga je aan de slag bij Kindergarden dan kom je terecht bij een Great Place to Work.

We bieden je de zekerheid van een vast contract. Je ontvangt een salaris conform de cao kinderopvang. En we zorgen voor professionele ondersteuning op de vestiging en vanuit het hoofdkantoor, waardoor jij niet meer dan noodzakelijk wordt belast met administratieve taken, huishoudelijk werk of facilitaire zaken.

We hebben meerdere vacatures in de rol van pedagogisch medewerker. Werk je liever flexibel en op oproepbasis? Dat kan ook. Kom jij ons team versterken?

Solliciteer direct

Je hebt de mooiste baan die er is

Als pedagogisch medewerker moedig je de kinderen (baby, dreumes, peuter en schoolgaande kinderen) aan om zichzelf en de wereld om hen heen te ontdekken. Je ziet ze opgroeien tot onbevangen kinderen met een positief zelfbeeld. Jij speelt hierin een belangrijke rol. Als vast gezicht op de groep bied jij de kinderen een liefdevolle en vertrouwde, maar vooral ook leerrijke omgeving waar ieder kind zich op zijn eigen tempo kan ontwikkelen.

Ons pedagogisch programma Wereldwijs geeft je hierin houvast. Ook voor de allerkleinsten.

 

 

Geen dag is hetzelfde bij Kindergarden... Het snelle schakelen in een blije omgeving, dat vind ik het leukste.

Debbie Corinaldi

Je doet waar je het beste in bent

Jouw liefde voor de ontwikkeling van kinderen en passie voor het vak maken jouw baan iedere dag de moeite waard. Voor de kinderen die je dagelijks volgt, de ouders die jou de zorg van hun kind toevertrouwen, maar zeker ook voor jezelf. Bij Kindergarden kun je doen waar je het beste in bent.

Wil jij op een van onze kinderdagverblijven aan de slag op de babygroep, dreumes- of peutergroep of wellicht zelfs de BSO?

Onze vacatures

Eerst kennismaken?

Spreekt de functie je aan, maar wil je graag eerst een keer bij ons binnenkijken? Dat kan. Kom dan eens langs op een Meet & Greet. Ervaar zelf de sfeer op de vestiging, stel al je vragen en solliciteer direct.

Bekijk de agenda

De interactie, daar word ik heel blij van. Als een kindje een spin ziet, ga ik daar op in en gaan we bijvoorbeeld insecten zoeken: wat doen die, waar verstoppen ze zich, maken ze geluiden?

Lees het verhaal van Gwenn Klein, pedagogisch medewerker

Vragen over werken
bij Kindergarden?

Stel je vraag aan onze recruiter Rachel
Zij is te bereiken via vacature@kindergarden.nl

Rachel recruiter Kindergarden