Wij hebben jouw droombaan!

Kom je ons team versterken als pedagogisch medewerker?

Als pedagogisch medewerker deel jij met ons de passie voor de verzorging en ontwikkeling van de jongste kinderen van het kinderdagverblijf. Als pedagogisch medewerker speel jij actief in op de behoeften van ieder kind. En die tijd, om je echt te focussen op de kinderen, krijg je bij Kindergarden. Je geniet van ieder moment. Op verschillende kinderopvanglocaties landelijk hebben vacatures in de functie van pedagogisch medewerker op de babygroep, dreumesgroep, bij de peuters en peuter-plus of de BSO. We ontmoeten je graag.

Alles heeft invloed op jouw werkplezier, daarom Kindergarden!

Omdat alles invloed heeft op jouw werkplezier. Alles. Doen wij bij Kindergarden er echt alles aan om die invloed positief te laten zijn. Daarom vind je bij ons:

  • Alle ruimte om jezelf te ontwikkelen, door onze Kindergarden Academie en coaching on the job.
  • Alle ruimte voor je talent en passie, met extra ruimte voor 1-op-1 momenten met de kinderen. Zo werken er op onze vestigingen ook huishoudelijk medewerkers, zodat jij als pedagogisch medewerker je kunt focussen op de kinderen.
  • Alle ruimte om te werken in een hecht team, persoonlijk, vertrouwd en ontspannen.
  • En je werkt op een inspirerende, leerrijke en doordachte werkplek die rust creëert.

De kern blijft; wat heb jij nodig om je werk goed te doen, om ontspannen en plezierig te werken in een hecht team op één van onze prachtige vestigingen.

Solliciteer direct

Heb je het al gehoord? Bij Kindergarden kun je als pedagogisch medewerker nu doorgroeien naar schaal 7!

Als pedagogisch medewerker ben jij onze grootste kracht. We beseffen heel goed hoe kostbaar je bent, daarom investeren we vanaf nu extra in jou. Dat doen we op het gebied van ontwikkeling, kwaliteit en verbinding, en over je beloning hebben we ook goed nieuws!

  • Bij Kindergarden kun je als pedagogisch medewerker vanaf nu doorgroeien naar schaal 7, naar de nieuwe functie van senior pedagogisch medewerker.
  • Heb je MBO niveau 3? Dan bieden we de mogelijkheid om je bij te scholen naar MBO niveau 4. Deze doorgroeimogelijkheid verzorgen én betalen wij.
  • Ook de reiskosten van het OV vergoeden we volledig. Kom je met de auto naar het werk? Wij vergoeden € 0,19 per kilometer. Per 1 januari 2023 gaat dit omhoog naar € 0,21 per kilometer.

 

Lees er hier meer over

Je hebt de mooiste baan die er is

Als pedagogisch medewerker moedig je de kinderen (baby, dreumes, peuter en schoolgaande kinderen) aan om zichzelf en de wereld om hen heen te ontdekken. Je ziet ze opgroeien tot onbevangen kinderen met een positief zelfbeeld. Jij speelt hierin een belangrijke rol. Als vast gezicht op de groep bied jij de kinderen een liefdevolle en vertrouwde, maar vooral ook leerrijke omgeving waar ieder kind zich op zijn eigen tempo kan ontwikkelen.

Ons pedagogisch programma Wereldwijs geeft je hierin houvast. Ook voor de allerkleinsten.

Alles heeft invloed op jouw werkplezier

Geen dag is hetzelfde bij Kindergarden... Het snelle schakelen in een blije omgeving, dat vind ik het leukste.

Debbie Corinaldi

Je doet waar je het beste in bent

Jouw liefde voor de ontwikkeling van kinderen en passie voor het vak maken jouw baan iedere dag de moeite waard. Voor de kinderen die je dagelijks volgt, de ouders die jou de zorg van hun kind toevertrouwen, maar zeker ook voor jezelf. Bij Kindergarden kun je doen waar je het beste in bent.

Wil jij op een van onze kinderdagverblijven aan de slag op de babygroep, dreumes- of peutergroep of wellicht zelfs de BSO?

Onze vacatures

De interactie, daar word ik heel blij van. Als een kindje een spin ziet, ga ik daar op in en gaan we bijvoorbeeld insecten zoeken: wat doen die, waar verstoppen ze zich, maken ze geluiden?

Lees het verhaal van Gwenn Klein, pedagogisch medewerker

Vragen over werken
bij Kindergarden?

Stel je vraag aan onze recruiter Rachel.
Zij is te bereiken via vacature@kindergarden.nl of
op 06 – 200 999 93

Rachel recruiter Kindergarden