Durf te dromen en vertrouw op je intuïtie

Nicole Krabbenborg, algemeen directeur

International Women's Day

Vrouwen in leiderschap is het thema van International Women’s Day. Een thema dat we niet alleen vandaag omarmen. Wist je bijvoorbeeld dat ons senior management voor 70 procent uit vrouwen bestaat? En dat Kindergarden volop doorgroeimogelijkheden biedt als je talent en ambitie hebt?

Vijf vrouwen uit verschillende lagen uit onze organisatie vertellen je erover vanuit hun eigen ervaringen. Delen je in hun successen en verklappen wie hun rolmodellen zijn. Lees de verhalen van Jaleesa, Joyce, Nicole, Lisette en Michelle.

Kindergarden voelt als een tweede thuis

Jaleesa

Jaleesa Tulod, pedagogisch medewerker

Jaleesa vertel…
‘Sinds februari van dit jaar werk ik als vaste kracht op de peuterplus groep van de vestiging in Baarn. Daarvoor heb ik een tijdje geflexed. Het begon voor mij allemaal in 2011 toen ik een stageplek zocht. Mijn vriendin werkte bij Kindergarden en tipte mij: misschien kun je wel in Baarn stagelopen! Ik deed toen de opleiding SPW sociaal pedagogisch medewerker. Ik ging stagelopen en dankzij de Kindergarden Academie kon ik gaan werken én leren. Dat heb ik gedaan en via Kindergarden heb ik ook mijn diploma gehaald. Vervolgens heb ik drie jaar in Baarn gewerkt.’

Lees verder

Joyce den Boef, regiomanager

Vrouwen in leiderschap, dat spreekt jou aan?
‘Jazeker! In Bussum, op de Kamerlingh Onnesweg, begon ik vijftien jaar geleden als pedagogisch medewerker. Daar heb ik vijf jaar gewerkt en ben er kort adjunct-vestigingsmanager geweest. Daarna heb ik de overstap gemaakt naar Weesp, waar ik vestigingsmanager

Lees verder

Geloof in jezelf, werk hard: dan kun je bereiken wat je wil

Joyce

Durf te dromen en vertrouw op je intuïtie

Nicole

Nicole Krabbenborg, algemeen directeur

Vrouwen in leiderschap, dat spreekt jou aan…
‘Ja! Sinds april 2013 ben ik verantwoordelijk voor Kindergarden Nederland. Ik ben hier komen werken, omdat ik onder de indruk ben van de cultuur binnen het moederbedrijf Bright Horizons en binnen Kindergarden, de ambitie die er binnen de organisatie heerst om het allerbeste te doen voor kinderen én medewerkers. Als je goed bent voor je medewerkers, dan zijn zij ook goed voor de kinderen. Het is mijn stellige overtuiging dat je de organisatie ontwikkelt als je consequent en continu je medewerkers ontwikkelt. De resultaten volgen dan vanzelf.’

Lees verder

Ik durfde uit mijn comfortzone te stappen

Lisette

Lisette Breedveld, pedagogisch expert

Lisette, vertel…
‘Ik werk nu ruim zes jaar op de Hugo de Grootstraat in Delft. Deze vestiging is drie jaar geleden door Kindergarden overgenomen, dat is me prima bevallen. Ik heb stage gelopen bij verschillende organisaties in Delft, op verschillende groepen; als pedagogisch medewerker startte ik op de Hugo Grootstraat op de babygroep. Veel ervaring opgedaan en de ruimte gekregen om mezelf te ontwikkelen, cursussen gevolgd. Ik heb bijvoorbeeld net mijn certificaat Babyscholing ontvangen. En natuurlijk de stap gemaakt naar pedagogisch expert.’

Lees verder

Michelle van Ginkel, vestigingsmanager

Hoe ben jij begonnen?
‘In 2013 startte ik in de kinderopvang als oproepmedewerker. Na het afronden van mijn studie MBO Onderwijsassistent wist ik niet zo goed wat ik wilde gaan doen. HBO, ja… maar welke richting? Ik dacht: ik ga even in de kinderopvang werken en dan besluit ik wat ik hierna wil gaan doen. Tegen de verwachting in beviel het in de kinderopvang zó goed. Ik kreeg al snel een eigen babygroep op de Hugo de Grootstraat en daarna werd het duidelijk: ik wil meer en ik kan meer. Dat werd destijds gelukkig ook opgemerkt.’

Lees verder

Sta voor jezelf en wees trots op wat je doet

Michelle

Geïnspireerd en nieuwsgierig?

Ben je geïnspireerd geraakt door de verhalen van deze vijf collega’s en nieuwsgierig naar de mogelijkheden bij Kindergarden voor jou? Kijk dan ook zeker bij onze vacatures. Wie weet ontmoeten we elkaar snel.

Onze vacatures