Dag 2. Onze belofte aan jou

Aftellen tot je eerste dag bij Kindergarden 

Werken bij Kindergarden zit 'm in alles! We zijn blij dat je binnenkort gaat starten en herinneren je er graag aan waarom je ook alweer voor Kindergarden kiest. Het zit 'm bij ons namelijk in alles!

Het zit 'm in alles!

Een goede sfeer

Je werkt in een gezellig en professioneel team waarin jij je volledig kunt richten op de kinderen. Allemaal leuke collega’s die net zo betrokken en enthousiast zijn als jij en waarmee je regelmatig samen iets leuks doet.

Duidelijke visie en beleid


We werken met horizontale groepen, dus je kunt bij ons op de vestigingen werken met de leeftijdsgroep die jij het leukst vindt. Op ons hoofdkantoor hebben we deze mogelijkheid niet 😉 Maar we beloven je dat je jouw afdeling leuk gaat vinden!

We bieden onze kinderen een stimulerende omgeving met open einde speelgoed en materialen, waarin ze hun creativiteit en fantasie de vrije loop kunnen laten. Als je dat wilt, mag je binnen onze kaders en richtlijnen op de groep, zelf de dag indelen naar je eigen inzicht en ideeën.

Tekst gaat verder onder de foto's.

Je kunt bij ons verder groeien in een gezonde organisatie


Je bent onderdeel van een grote, stabiele en professionele organisatie met goede arbeidsvoorwaarden en faciliteiten, maar waarbinnen (bijna) iedereen elkaar kent en de lijntjes kort zijn.

Wil jij je verder ontwikkelen, bijleren en doorgroeien? Dat kan dankzij onze coaching, trainingen, workshops, online Kindergarden Academie en voor collega's op de vestigingen elk jaar 2 studiedagen. Zo kan je bij ons ook doorgroeien naar senior pedagogisch medewerker in schaal 7.

Fijne werkomgeving


Onze vestigingen zitten allemaal in mooie, ruime en lichte panden en zijn tot in detail ingericht als stimulerende en veilige omgeving voor kinderen. Elke vestiging heeft een inspirerende buitenspeelplek met veel groen. Een fijne plek voor jou als medewerker en voor onze kinderen.

We geven iets terug aan de maatschappij


Dagelijks lever je een belangrijke bijdrage aan de opvoeding van een nieuwe generatie, die we willen leren wat liever voor elkaar en voor de wereld te zijn. We werken hard aan het verduurzamen van onze organisatie en steunen Het Babyhuis, waar kwetsbare (aanstaande) moeders ondersteuning krijgen bij de zorg voor hun baby.

Wij zijn benieuwd..

Waarom heb jij voor Kindergarden gekozen? Laat het ons weten!