Kindergarden Villa Rembrandt

Capelle aan den IJssel

Ons kinderdagverblijf Villa Rembrandt ligt middenin een kindvriendelijke woonwijk. Het vrolijke en open team verwelkomt graag jouw kindje op een van onze huiselijk ingerichte groepen. Overal staan rust en uitdaging centraal. Natuurlijk dagen we je kindje graag uit om op ontdekking te gaan in bijvoorbeeld het zwart-withoekje. Dat hebben we speciaal voor de jongste baby's ingericht, omdat zij in de eerste maanden dat contrast het beste zien.
Rembrandtsingel 3, Capelle aan den IJssel
4 groepen
18 medewerkers
0 vacatures

Onze vestiging

Op de dreumes- en peutergroep moedigen we de zelfredzaamheid aan: van tafeldekken tot naar de wc gaan, alles wat de kinderen zelf kunnen mogen ze ook doen.  

We hebben een prachttuin die ons kinderdagverblijf half omsluit. Met een afgeschermd deel voor de baby's dat mooi aan de groep grenst van de allerkleinsten en voorzien is van een fijne schaduwdoek. De dreumes- en peuterplusgroep grenzen ook aan de tuin. Achterin de tuin spelen de kinderen in de jungle met hoog opgaand bamboe. In onze moestuin kweken we kruiden en telen we radijsjes en aardbeien - smullen!

Onze vestiging zit vlakbij de aansluiting met de A16, binnen tien minuten ben je in Kralingen!

Bijzonder bij Kindergarden Villa Rembrandt

 • Kinderkapper

  Eens per kwartaal komt er een kinderkapper langs op onze vestiging die de haartjes van je kind kan knippen als je dat wilt. Wel zo makkelijk!

 • Activiteiten op een peuterplusgroep bij Kindergarden

  Peuterplusgroep

  Op onze peuterplusgroep spelen we bewust in op de specifieke ontwikkelbehoeften van de peuters. Hun zelfstandigheid vergroten is ons doel en we dagen ze juist uit om zoveel mogelijk zelf te doen, want dat komt straks op school goed van pas!

 • Peuter yoga bij Kindergarden

  Yoga

  Bewegen is belangrijk! Daarom nodigen we een yogadocent uit en doen we aan baby-, dreumes- en peuteryoga. Hiermee ontwikkelen we een goede manier van bewegen, oefenen we het evenwicht houden en ontwikkelen we gelijk de fijne en grove motoriek. Ze vinden het geweldig!

Onze visie

Werken op deze vestiging zit 'm eigenlijk in alles. Je stapt elke dag binnen in een lichte en inspirerende ruimte waardoor jij vanuit rust met de kinderen kunt werken. Dagelijks zorgen de huishoudelijk medewerker en de vestigingsmanager ervoor dat vrijwel alle bijkomende taken bij je uit handen worden genomen. Dit doen ze zodat jij je aandacht volledig kunt richten op dat wat je leuk vindt en waar je goed in bent, namelijk bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen op jouw groep. Samen met ons hechte team, bestaande uit ervaren en hardwerkende collega's, houd jij de vestiging draaiende.

We zijn benieuwd naar jouw passies! Alle collega's nemen hun eigen interesses mee die ze verwerken in de dagelijkse activiteiten met de kinderen. Wel zo leuk natuurlijk om je talenten in te zetten op jouw eigen manier. Het zorgen voor en opvoeden van kinderen brengt natuurlijk ook uitdagingen met zich mee. Wanneer je hierbij hulp nodig hebt, komt er een pedagogisch coach naar de vestiging die jou één op één zal helpen en begeleiden hierin. Op deze manier krijg je de juiste ondersteuning bij jouw groei en bieden we daarnaast nog extra tijd en middelen voor ontwikkeling.
 • Ik vind het fijn om allemaal blije kinderen te zien die genieten van het eten. En niet alleen de kinderen, maar ook de pedagogisch medewerkers! Soms wanneer ik door de gang loop, hoor ik ‘wat gaan wij eten vandaag?’ dan voel ik mij altijd gezien door de kinderen.
  Marjorie
  Huishoudelijk medewerker
 • Oog hebben voor het individu en er echt voor hen te mogen zijn. Dit maakt mijn werk waardevol en doe dit dan ook met veel liefde.
  Silvia
  Adjunct vestigingsmanager
 • Warmte en veiligheid vind ik erg belangrijk om te bieden. Bij Kindergarden krijg ik mogelijkheid om dit te doen.
  Vera
  Pedagogisch medewerker

Binnenkijken@Kindergarden?

Leuk, vrijblijvend en zomaar even binnenkijken op één van onze vestigingen? Proef de sfeer, ontmoet onze collega’s en kom alles te weten over het werken bij Kindergarden. En dat op een moment dat het jou uitkomt. We maken tijd, speciaal voor jou!

Op onze vestiging kan je aan de slag op:

 • Babygroep Kindergarden

  1 Babygroep

  0 - 2 jaar

 • Dreumesgroep Kindergarden

  1 Dreumesgroep

  1 - 3 jaar

 • Peutergroep Kindergarden

  1 Peutergroep

  2 - 4 jaar

 • Peuterplusgroep Kindergarden

  1 Peuter+ groep

  3+ jaar

Open sollicitatie

Staat jouw droombaan hier niet tussen? We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s.