Dag 9. Jaarlijkse evenementen

Aftellen tot je eerste dag bij Kindergarden

We organiseren het hele jaar door inspirerende evenementen voor collega's. Evenementen die verbinden, inspireren én ruimte bieden tot groei. Voor alle collega's zijn er verschillende momenten die in het teken staan van hun specifieke werkzaamheden en bijpassende ontwikkeling.

Leadership conference

De leadership conference is hier een mooi voorbeeld van. Jaarlijks is er namelijk een 2-daags programma met overnachting voor alle managers van Kindergarden. Deze twee dagen staan in het teken van één specifiek thema dat elk jaar weer anders is. Alle activiteiten en workshops die worden georganiseerd zijn daarop ingesteld, een voorbeeld hiervan is het thema 'verbindend leiderschap'. En natuurlijk mag gezelligheid en lekker eten niet ontbreken gedurende deze dagen.

Tekst gaat verder onder de foto's.


Dag van de huishoudelijk medewerker

Ook organiseren we de dag van de huishoudelijk medewerker. De dag waarop wij onze geweldige huishoudelijk medewerkers in het zonnetje zetten. Een dag vol leuke, leerzame én gezellige activiteiten. Omdat zij ervoor zorgen dat iedereen op de vestiging zich thuis voelt: van de kinderen, tot hun ouders en onze collega’s. Met hun gastvrijheid staan zij voor iedereen klaar. Alle huishoudelijk medewerkers zijn echt belangrijk voor ons en vervullen een onmisbare rol binnen Kindergarden. Eerder deelden we tijdens deze dag bijvoorbeeld tips over hoe je gezond 100 kunt worden, wat je kunt doen om sterk in je werk te staan qua ergonomie en zijn we aan de slag gegaan met heerlijke recepten en gastvrijheid.

Kick-off event

Voor alle vestigingsmanagers en collega's van het hoofdkantoor hebben we bijvoorbeeld jaarlijks een kick-off event. In een mooie grote zaal op een evenementenlocatie, blikken we terug op alle projecten van het afgelopen jaar en kijken we samen vooruit naar het nieuwe jaar. Je krijgt als het ware een kijkje in de keuken bij alle afdelingen, wat zorgt voor enthousiasme en interesse in elkaars projecten. Zo hebben we de doelen voor het nieuwe jaar samen scherp. De dag sluiten we vervolgens af met een lekker drankje en hapje.

Dag van de pedagogisch medewerker

En last but not least, de dag van de pedagogisch medewerker! De belangrijkste dag van het jaar. De pedagogisch medewerkers maken de dag voor de kinderen en maken daarmee écht het verschil in het leven van zoveel kindjes. Deze dag is een hele grote dankjewel aan al deze collega's, vanuit de ouders, kinderen én natuurlijk de andere collega's. Met bedankjes en cadeautjes vieren zij samen met de kinderen deze dag. Voor de pedagogisch medewerkers hebben we daarnaast ook 2 studiedagen per jaar die in het teken staan van ontwikkelen. Er worden dan verschillende trainingen, workshops of andere activiteiten georganiseerd op de vestiging die aansluiten op de behoeften van het team.