Dag 6. Ondersteuning vanuit het hoofdkantoor

Aftellen tot je eerste werkdag bij Kindergarden

Alle stafafdelingen van Kindergarden vind je op de Herengracht 250. Verschillende collega’s, divers in expertise, maar één in passie. En trots op wat ze doen! 

Trots zijn op wat we doen

Samen met allemaal energieke, enthousiaste en betrokken collega’s zorgen we ervoor dat de collega's op de vestigingen al hun tijd en aandacht kunnen geven aan de kinderen en zich zo min mogelijk bezig hoeven te houden met randvoorwaarden en organisatorische taken.

Tekst gaat verder onder de foto's.

Afdelingen op het hoofdkantoor

Van facilitaire zaken tot HR, marketing en financiën; elk team staat klaar om te helpen en ondersteuning te bieden waar nodig. Hier is een overzicht van wie je waarvoor kunt benaderen en wat we allemaal doen, zodat je precies weet bij wie je terecht kunt voor wat!

Facilitair

De afdeling Facilitair beheert facilitaire zaken voor zowel het hoofdkantoor als de vestigingen, waaronder storingen, brandveiligheid, gebouwbeheer, schoonmaak en inkoop.

HR

De afdeling HR bestaat uit drie teams. HR Support, zij zijn o.a. verantwoordelijk voor de contracten en salarisadministratie. Recruitment, zij werven en selecteren onze nieuwe collega's. En de HR Business Partners, zij zijn verantwoordelijk voor de (door-)ontwikkeling van HR-beleid en adviseren managers op allerlei HR-thema's.

Marketing & communicatie

Marketing verzorgt online campagnes, websites, communicatie, lokale marketing en branding om ons merkverhaal te delen en klanten te bereiken.

Klantrelatie & klantcontact

De afdeling klantrelatie bestaat uit twee teams, team klantadvies en team planning. Team klantadvies ondersteunt de vestigingen in al het contact met ouders. Team planning zorgt voor een optimale kind planning. 

ICT

ICT biedt ondersteuning en advies over apparaten en applicaties zoals AFAS, Flexkids en Office 365, zowel op het hoofdkantoor als op de vestigingen.

Finance

De financiële afdeling beantwoordt vragen over maandcijfers, inkoopfacturen, budgetten en biedt algemene financiële ondersteuning.

Ontwikkeling en kwaliteit

Deze afdeling ontwikkelt en bewaakt de pedagogische visie, het beleid en de Kindergarden Academie, gericht op opleidingen en professionele ontwikkeling.

New Business

New Business richt zich op de groei van Kindergarden, door nieuwe locaties te openen en overnames te doen, en staat open voor suggesties van medewerkers over potentiële uitbreidingsmogelijkheden.

Officemanagement

Office Management zorgt voor een goed functionerend hoofdkantoor en biedt ondersteuning aan medewerkers voor alle kantoor gerelateerde zaken.

Inkoop

De afdeling Inkoop waarborgt een verantwoord inkoopbeleid en ondersteunt met inkoopgidsen, leveranciersovereenkomsten en inkooptrajecten.

De OR

De Ondernemingsraad komt op voor de belangen van de medewerkers en het bedrijf.