Dag 5. Blijf in ontwikkeling

Aftellen tot je eerste dag bij Kindergarden

Wat geldt voor de kinderen bij ons op het kinderdagverblijf en de BSO, geldt natuurlijk ook voor jou. We willen graag dat jij je kunt blijven ontwikkelen. Vanuit onze Kindergarden Academie bieden wij ondersteuning aan onze collega's in hun vakinhoudelijke- en persoonlijke ontwikkeling, om hoogwaardige kwaliteit te kunnen leveren binnen de kinderopvang voor vandaag én morgen.

Je leert in de praktijk met de Kindergarden Academie

Vanaf het moment dat jij bij Kindergarden komt werken nodigen wij je uit om jezelf professioneel en persoonlijk te ontwikkelen. Daardoor kun je immers groeien in je vak of functie. Kindergarden heeft aandacht voor de juiste balans tussen werk en privé, voor vitaliteit en voor plezier in je werk. Niet alleen als individu, maar ook als collega binnen je team. Groeien, jezelf uitdagen en ontwikkelen – daarvoor heb je de Kindergarden Academie. Het aanbod is zo ingericht dat er voor iedereen leermogelijkheden beschikbaar zijn. Onze Kindergarden Academie is voor alle collega's toegankelijk. Het leeraanbod bestaat uit verschillende vormen; onder andere fysieke trainingen, webinars, online trainingen en podcasts!

Wat zijn jouw ambities?

Heb jij wel eens stilgestaan bij de vraag óf je ambitie hebt om door te groeien? En als het antwoord 'ja' is, is dat dan op pedagogisch of leidinggevend vlak?