Dag 18. Studiedagen op de vestiging

Aftellen tot je eerste dag bij Kindergarden

Als organisatie beseffen wij heel goed hoe kostbaar jij voor ons bent. Wij waarderen jouw inzet enorm en willen investeren in jou en in jouw ontwikkeling samen met je vestiging. De studiedagen zijn voor iedereen die bij Kindergarden werkt, want we doen het samen.

We sluiten de vestiging voor jouw ontwikkeling

Kindergarden hanteert 2 studiedagen per jaar voor alle collega's op de vestiging. De studiedagen zullen plaatsvinden op doordeweekse dagen en de vestiging wordt op deze twee dagen gesloten. Doordat de vestiging deze dagen is gesloten, kun jij je samen met je collega's een volledige dag focussen op een zorgvuldig uitgekozen onderwerp. Dit kan bijvoorbeeld teamontwikkeling, EHBO of inhoud over onze pedagogische visie zijn.

Elk jaar wordt er gekeken naar de ontwikkelbehoeften per vestiging, hierdoor is elke studiedag weer anders. Dit vermindert de trainingsuren in de avond en is hiermee werkdruk verlagend. Het is een investering in het allerbelangrijkste, namelijk in jou. Hierdoor blijf jij je elk jaar verder onwtikkelen.

De Kindergarden Academie box

Voor elke vestiging hebben we een Kindergarden Academie box gemaakt. Hiermee kunnen de collega’s van de vestigingen met verschillende tools werken aan hun ontwikkeling. In de Kindergarden Academie box vind je bijvoorbeeld;

• De Kindergarden Academie Catalogus

In de catalogus vind je de verschillende beschikbare leerlijnen per functie, de mogelijke inhoud van studiedagen en losstaande trainingen die je kunt volgen.

• Werkvormenwaaier

De Kindergarden Academie heeft een uitgebreide werkvormenwaaier met favoriete werkvormen die ingezet kunnen worden in werkoverleggen.

• O jee, de GGD spel

Het spel bereidt jou en je team voor op een bezoek van de GGD. Het spel is helemaal op maat gemaakt voor Kindergarden.

• Vitaliteits spelkaarten

Bespreek met elkaar en kijk hoe je (nog) meer energie kunt krijgen in het dagelijks leven.