Dag 18. Studiedagen op de vestiging

Aftellen tot je eerste dag bij Kindergarden

Als organisatie beseffen wij heel goed hoe kostbaar jij voor ons bent. Wij waarderen jouw inzet enorm en willen investeren in jou en in jouw ontwikkeling samen met je vestiging. De studiedagen zijn voor iedereen die bij Kindergarden werkt, want we doen het samen.

We sluiten de vestiging voor jouw ontwikkeling

Kindergarden 2 studiedagen per jaar voor alle collega's op de vestiging. De studiedagen zullen plaatsvinden op doordeweekse dagen en de vestiging wordt op deze twee dagen gesloten. Hiermee komt er onder werktijd meer ruimte voor kwaliteitsscholingen en andere ontwikkelmogelijkheden. Dit vermindert de trainingsuren in de avond en is hiermee werkdruk verlagend. Het is een investering in het allerbelangrijkste, namelijk in jou.

De Kindergarden Academie box

Voor elke vestiging hebben we een Kindergarden Academie box gemaakt. Hiermee kunnen de collega’s van de vestigingen met verschillende tools werken aan hun ontwikkeling. In de Kindergarden Academie box vind je bijvoorbeeld;

• De Kindergarden Academie Catalogus

In de catalogus vind je alle leer- en ontwikkelmogelijkheden.

• Werkvormenwaaier

De Kindergarden Academie heeft de werkvormenwaaier uitgebreid met meer favoriete werkvormen die ingezet kunnen worden in werkoverleggen.

• O jee, de GGD spel

Het spel bereidt jou en je team voor op een bezoek van de GGD. Het spel is helemaal op maat gemaakt voor Kindergarden.

• Vitaliteits spelkaarten

Bespreek met elkaar en kijk hoe je (nog) meer energie kunt krijgen in het dagelijks leven.