Dag 14. Rollen op de vestiging

Aftellen tot je eerste dag bij Kindergarden

We geloven in de kracht van samenwerking en het belang van een sterk team. Voldoende ondersteuning van collega’s en focus op de zaken waar je goed in bent.

Een professioneel team

Om ervoor te zorgen dat elke vestiging op deze manier kan werken, werken we met vaste rollen. Door middel van deze vaste teamstructuur met bijbehorende verantwoordelijkheden per rol, kan elke collega zich volledig focussen op datgene waar hij/zij goed in is.

Zo hebben we op de vestigingen onder andere een vestigingsmanager, adjunct vestigingsmanager, huishoudelijk medewerker, pedagogisch medewerkers, BSO coördinator en pedagogisch coach.

De ene collega pakt bijvoorbeeld administratieve taken op, de andere collega waarborgt kwaliteit en de ander zorgt voor de gastvrijheid voor ouders en collega’s en een schone vestiging. Hieronder vind je een lijstje met alle verschillende rollen die er mogelijk zijn op de vestiging. Per vestiging kunnen er kleine verschillen zijn, doordat de ene vestiging bijvoorbeeld groter is dan de andere, maar in de basis werkt elke vestiging met dezelfde structuur.