Kindergarden Alexanderstraat

Den Haag

Onze BSO zit in een prachtig, oud bankgebouw in de ambassadewijk van Den Haag. Echt een heerlijke plek om na school even bij te komen. Waar de kinderen met vriendjes kunnen spelen, knutselen, gezelschapsspelletjes kunnen doen of energie kwijt kunnen raken. Iedereen geniet hier van ons atelier, de bibliotheek en de tuin!
Alexanderstraat 26, Den Haag
40 medewerkers
0 vacatures

Onze vestiging

Ons team houdt van uitdagingen, net als de kinderen. We gaan op avontuur met Let's go camping en in de bieb geven we verschillende workshops, bijvoorbeeld over yoga, zumba en gebarentaal. We stimuleren de kinderen om eigen keuzes te maken, zodat ze hun vrije tijd op de BSO zelf kunnen indelen.

We hebben drie BSO-groepen. Onze uitdagende, supergrote tuin heeft een apart deel waar kinderen vanaf 7 jaar zelfstandig kunnen spelen. Er zijn leuke elementen, waaronder een eigen klimtoestel. Op ons vakantieprogramma, met én zonder thema's, staan uitjes naar het strand, het Omniversum, de zandspeeltuin, musea en de kinderwerkplaats in de buurt.

De aansluiting van onze BSO naar de snelweg is zo gemaakt. Rijd de Javastraat af, dan ben je in het centrum. Tram 1 stopt voor de deur en je kunt je auto makkelijk kwijt.

Bijzonder bij Kindergarden Alexanderstraat

 • Een klimtuin bij de BSO van Kindergarden

  Aparte BSO klimtuin

  Onze uitdagende BSO tuin biedt voldoende uitdaging, mede dankzij ons klimtoestel. Daarbij is buitenspelen niet alleen gezond. Buiten leren en spelen kinderen op een andere manier dan binnen. Daarom gaan we elke dag lekker naar buiten!

 • BSO - Atelier

  Atelier

  Hier kunnen de kinderen echt hun fantasie en creativiteit de vrije hand geven. We dagen ze uit door allerlei verschillende materialen aan te bieden (hout, steen, klei, verf en bijvoorbeeld ecoline). Dus zeker niet alleen knutselen en tekenen maar ook ontwerpen, vormgeven, bouwen en handarbeid.

 • Een leeshoek op de BSO van Kindergarden

  Bibliotheek

  Even tot rust komen. Even in jezelf kunnen keren door rustig een boek of tijdschrift te lezen. De keuze is enorm: van prentenboeken tot leesboeken. Veel kinderen kruipen ‘s middags even op de bank om een Donald Duck te lezen.

 • Een Hoe? Zo! Lab bij Kindergarden

  Hoe? Zo! Lab

  Onderzoeken, experimenteren en ontdekken, dat kan in ons laboratorium! Door middel van proefjes verdiepen de kinderen zich in biologie, natuurkunde, scheikunde en techniek.

Onze visie

Werken op deze vestiging zit 'm eigenlijk in alles. Je stapt elke dag binnen in een lichte en inspirerende ruimte waardoor jij vanuit rust met de kinderen kunt werken. Dagelijks zorgen de huishoudelijk medewerker en de vestigingsmanager ervoor dat vrijwel alle bijkomende taken bij je uit handen worden genomen. Dit doen ze zodat jij je aandacht volledig kunt richten op dat wat je leuk vindt en waar je goed in bent, namelijk bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen op jouw groep. Samen met ons hechte team, bestaande uit ervaren en hardwerkende collega's, houd jij de vestiging draaiende.

We zijn benieuwd naar jouw passies! Alle collega's nemen hun eigen interesses mee die ze verwerken in de dagelijkse activiteiten met de kinderen. Wel zo leuk natuurlijk om je talenten in te zetten op jouw eigen manier. Het zorgen voor en opvoeden van kinderen brengt natuurlijk ook uitdagingen met zich mee. Wanneer je hierbij hulp nodig hebt, komt er een pedagogisch coach naar de vestiging die jou één op één zal helpen en begeleiden hierin. Op deze manier krijg je de juiste ondersteuning bij jouw groei en bieden we daarnaast nog extra tijd en middelen voor ontwikkeling.
 • De combinatie van huishoudelijk taken en de omgang met de BSO-kinderen maakt mijn dag compleet
  Ani
  Huishoudelijke medewerker
 • Het leukste van werken bij de BSO is dat je jezelf herontdekt en geen enkele dag hetzelfde is. 
  Jessica
  Pedagogisch medewerker BSO

Binnenkijken@Kindergarden?

Leuk, vrijblijvend en zomaar even binnenkijken op één van onze vestigingen? Proef de sfeer, ontmoet onze collega’s en kom alles te weten over het werken bij Kindergarden. En dat op een moment dat het jou uitkomt. We maken tijd, speciaal voor jou!

Open sollicitatie

Staat jouw droombaan hier niet tussen? We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s.