Vestiging

Zeist Lindenlaan

Adres: Lindenlaan 25, Zeist

Op onze kleine vestiging heerst een levendige, ongedwongen sfeer. Daardoor kan ons team werken aan het gezamenlijke doel: de verzorging en ontwikkeling van de kinderen. Heb je ideeën, ben je creatief? Jevoelt je gezien en gewaardeerd, of je nu oproepkracht of vaste medewerker bent.

Je werkt op een fijne manier samen en wordt overal bij betrokken. Waardering wordt altijd benoemd, mondeling, maar ook in de memo bijvoorbeeld als de week wordt afgesloten.

Bekijk vacatures
Samen met de vestigingsmanager bezoek ik basisscholen. Dat doen we om de kinderen voor te bereiden op de zelfstandigheid die straks van ze verwacht wordt.

Stephanie Clasquin, 40

Lijnen… daar hebben we iets mee

Uit eten, high tea, shoppen, de nieuwjaarsborrel, maar ook sport- en spelactiviteiten tijdens teambuilding. We doen veel samen. En we hebben iets met lijnen (Iedereen zegt: ‘Vanaf vandaag ga ik gezond eten en niet meer snoepen,’ maar wanneer er iets lekkers op tafel staat, is het zo op…)

Kindergarden Zeist Lindenlaan heeft:

  • Kinderopvang vanaf 2 maanden tot 4 jaar
  • Horizontale groepen
  • 2 baby-dreumesgroepen (0 – 2 jaar)
  • 1 dreumesgroep (1 – 3 jaar)
  • 1 peutergroep (2 – 4 jaar)
  • Goede parkeermogelijkheden

Naast de vestiging aan de Lindenlaan, zijn er ook de vestigingen aan de Choisyweg en de Hortensialaan.

Bij ons begint het met...

Actief zijn en een open houding. Je kijkt welke behoeften kinderen hebben, probeert dingen uit en staat open voor waar ze zelf mee komen. Onze pedagogische basishouding komt erop neer dat kinderen zich het beste ontwikkelen in een veilige en rustige omgeving.

Ons beleid

Over ons

Benieuwd naar je nieuwe werkplek?

/

Vragen over werken
bij Kindergarden?

Stel je vraag aan onze recruiter Rachel
Zij is te bereiken via vacature@kindergarden.nl

Rachel recruiter Kindergarden