Vestiging

Utrecht Terwijde

Adres: Louis Armstrongboulevard 50, Utrecht

In Utrecht Leidsche Rijn midden in de wijk Terwijde ligt een prachtige oude hoeve. De oudste boerderij van Nederland. En nu een prachtig kinderdagverblijf voor kinderen van 0-4 jaar, inclusief een aparte peuterplusgroep, ter voorbereiding op de basisschool, én een Buitenschoolse Opvang (BSO).

Heb jij zin om samen met een nieuw team aan de slag te gaan en een mooie vestiging neer te zetten? Bekijk dan zeker onze vacatures en solliciteer direct!

Bekijk vacatures
Ik vind het belangrijk dat iedereen zich veilig voelt. Dat er een open cultuur is waarin iedereen met z’n eigen kwaliteiten iets moois neer kan zetten en waar we van elkaar kunnen leren.

Tineke, vestigingsmanager

De vestiging

De sfeervolle inrichting van de groepsruimtes is afgestemd op de verschillende ontwikkelfases van de kinderen en uiteraard passen we hier ook het speelgoed op aan. De prachtige, ontdektuinen bieden uitdaging aan alle leeftijden. Voor de oudere kinderen is er een aparte buitenschoolse opvang (BSO). 

Kindergarden Terwijde biedt: 

  • Kinderopvang vanaf 2 maanden tot 12 jaar
  • Horizontale groepen: gericht op leeftijd en ontwikkelfases
  • 2 babygroepen
  • 1 dreumesgroep
  • 2 peutergroepen
  • 1 peuterplusgroep
  • Een kleinschalige BSO voor 40 kinderen

Bij ons begint het met...

Actief zijn en een open houding. Je kijkt welke behoeften kinderen hebben, probeert dingen uit en staat open voor waar ze zelf mee komen. Onze pedagogische basishouding komt erop neer dat kinderen zich het beste ontwikkelen in een veilige en rustige omgeving.

Wereldwijs

Over ons

Benieuwd naar Kindergarden?

/

Vragen over werken
bij Kindergarden?

Stel je vraag aan onze recruiter Rachel.
Zij is te bereiken via vacature@kindergarden.nl of
op 06 – 200 999 93

Rachel recruiter Kindergarden