Vestiging

Utrecht Madridstraat (Leidsche Rijn)

Adres: Madridstraat 4a, Utrecht

In het centrum van Leidsche Rijn Utrecht vind je aan de Madridstraat ons gloednieuwe kinderdagverblijf voor kinderen van 0-4 jaar, inclusief een aparte peuterplusgroep, ter voorbereiding op de basisschool, én een Buitenschoolse Opvang (BSO).

Heb jij zin om samen met een nieuw team aan de slag te gaan en een mooie vestiging neer te zetten? Bekijk dan zeker onze vacatures en solliciteer direct!

Bekijk vacatures
Ik vind het belangrijk dat iedereen zich veilig voelt. Dat er een open cultuur is waarin iedereen met z’n eigen kwaliteiten iets moois neer kan zetten en waar we van elkaar kunnen leren.

Tamara Roubos

De vestiging

De sfeervolle inrichting van de groepsruimtes is afgestemd op de verschillende ontwikkelfases van de kinderen en uiteraard passen we hier ook het speelgoed op aan. De prachtige, ruim opgezette tuin biedt uitdaging aan alle leeftijden. Bovendien is het een duurzaam gebouw en voorziet het grotendeels in de eigen energiebehoefte.

Kinderdagverblijf Kindergarden Madridstraat heeft:

Kinderopvang vanaf 2 maanden tot 12 jaar
Groepen met leeftijdsgenootjes (horizontale groepen)

  • 2 babygroepen (0 t/m 2 jaar)
  • 1 dreumesgroepen (1 t/m 3 jaar)
  • 2 peutergroepen (2 tot 4 jaar)
  • 1 peuterplusgroep (3+ jaar)
  • 3 groepen buitenschoolse opvang BSO (4 tot 12 jaar)

Naast de vestiging aan de Madridstraat, hebben wij vestigingen aan de Maliebaan, De Meern, Dirck Hoetweg en Het Zand (Leidsche Rijn).

Bij ons begint het met...

Actief zijn en een open houding. Je kijkt welke behoeften kinderen hebben, probeert dingen uit en staat open voor waar ze zelf mee komen. Onze pedagogische basishouding komt erop neer dat kinderen zich het beste ontwikkelen in een veilige en rustige omgeving.

Ons beleid

Over ons

Nieuwsgierig naar Kindergarden Madridstraat?

/

Vragen over werken
bij Kindergarden?

Stel je vraag aan onze recruiter Rachel
Zij is te bereiken via vacature@kindergarden.nl

Rachel recruiter Kindergarden