Vestiging

Lisserbroek

Adres: Azollastraat 47, Lisserbroek

Een nieuwe BSO binnen Kindergarden. Per 1 juli 2021 heeft Kindergarden deze locatie overgenomen. Deze locatie is gevestigd in de het nieuwe en moderne schoolgebouw van basisschool De Reiger.

We bieden hier voorschoolse – én naschoolse opvang aan voor kinderen van 4 tot 12 jaar.

Bekijk vacatures
Hier ontdekken, ervaren en leren de kinderen spelenderwijs, en natuurlijk maken we ook gewoon een geintje.

Rob Wijdeveld

Een vertrouwde omgeving na schooltijd

Voor de kinderen is het een vertrouwde omgeving om na schooltijd aanwezig te zijn. Zodra de school uit is staat het uitgebreide snackbuffet klaar met gezonde snacks en drinken. Daarna is er ruimte om zelf invulling te geven aan je middag. Je kunt huiswerk maken, deelnemen aan een groepsactiviteit (zoals koken of schilderen) of lekker chillen in de loungehoek met een boek. Ook tijdens de vakanties hebben we een wisselend activiteitenaanbod op én buiten de vestiging.

We maken gebruik van het grote speelplein van de school voor buitenspelen én sportactiviteiten. Bij slecht weer betrekken we de gymzaal van de school. De kinderen van de nabij gelegen basisschool de Zilvermeeuw zijn ook van harte welkom.

 

Bij ons begint het met...

Actief zijn en een open houding. Je kijkt welke behoeften kinderen hebben, probeert dingen uit en staat open voor waar ze zelf mee komen. Onze pedagogische basishouding komt erop neer dat kinderen zich het beste ontwikkelen in een veilige en rustige omgeving.

Wereldwijs

Over ons

Benieuwd naar Kindergarden?

/

Vragen over werken
bij Kindergarden?

Stel je vraag aan onze recruiter Rachel
Zij is te bereiken via vacature@kindergarden.nl

Rachel recruiter Kindergarden