Vestiging

Amsterdam Villa Vondel

Adres: Waldeck Pyrmontlaan 23, Amsterdam

Het Vondelpark om de hoek, veel ruimte voor de kinderen op de groepen en een bieb, bios, en knutselruimte op de BSO – dat is Villa Vondel in een notendop.

Natuurlijk hebben we onze teamuitjes, maar als collega’s spreken we ook vaak onderling met elkaar af. Ook tijdens de pauzes zoeken we elkaar graag op!

Bekijk vacatures
Het pedagogisch programma ligt niet ergens op een plank, maar is elke dag werkelijkheid!

Stephanie Clasquin, 40

Zorg en ontwikkeling

Ons team gaat voor zorgzaamheid en werkt gericht aan de ontwikkeling van de kinderen. We helpen elkaar en iedereen kan aan elkaar advies vragen. Problemen kennen we niet… wel uitdagingen die we samen creatief oplossen.

Kindergarden Villa Vondel heeft:

  • Opvang vanaf 2 maanden t/m 12 jaar
  • Horizontale groepen
  • 4 babygroepen (0 – 2 jaar)
  • 4 dreumes/peutergroepen (2 – 4 jaar)

Naast de vestiging aan de Waldeck Pyrmontlaan zijn er in Amsterdam ook vestigingen aan de Fizeaustraat, Vondelstraat, Herengracht, Zuidas, Middenweg, Onderlangs, Nassaukade, Haveneiland, Steigereiland, Voormalige Stadstimmertuin en Zuivelplein.

Bij ons begint het met...

Actief zijn en een open houding. Je kijkt welke behoeften kinderen hebben, probeert dingen uit en staat open voor waar ze zelf mee komen. Onze pedagogische basishouding komt erop neer dat kinderen zich het beste ontwikkelen in een veilige en rustige omgeving.

Ons beleid

Over ons

Benieuwd naar je nieuwe werkplek?

/

Vragen over werken
bij Kindergarden?

Stel je vraag aan onze recruiter Rachel
Zij is te bereiken via vacature@kindergarden.nl

Rachel recruiter Kindergarden