Dankjewel voor je bezoek aan Studiekeuzebeurs West

Ontdek Werken bij Kindergarden!

Bedankt voor het bezoeken van onze stand op de Studiekeuzebeurs West! Als je nog midden in jouw studiekeuzeproces zit, ben je hier aan het juiste adres. We hopen dat onze ontmoeting jouw horizon heeft verbreed.

Voor studenten die nog zoekende zijn naar de juiste studie of carrière, bieden we hier waardevolle inzichten in het werken in de kinderopvang. Ontdek hoe een baan in de kinderopvang jouw passie kan omzetten in een boeiende carrière.

Lees het interview met een van onze toegewijde pedagogisch medewerkers en krijg een dieper inzicht in het dagelijkse leven bij Kindergarden. Dit kan een waardevolle stap zijn in jouw zoektocht naar een passende studie en carrière.

De kinderen toveren een lach op mijn gezicht!

De eerste dag op de peutergroep vond Kenji Wunderlich, pedagogisch medewerker bij Rotterdam Waterloostraat, maar wat spannend. Hoe zouden de kinderen reageren nu er voor het eerst een man op de groep stond? ‘Ik merkte dat ze het metéén leuk vonden. Ze wilden klimmen en stoeien, alsof ze dachten: nu mag het vast lekker wild!’

Laat ons weten hoe we jou verder kunnen helpen!

Geef je gegevens door en vertel ons over jouw interesses. We delen graag informatie over stagekansen en nuttige pedagogische inzichten die jou kunnen begeleiden bij het nemen van de volgende stap in jouw studiekeuze.

Mijn gegevens

Ik wil graag informatie ontvangen over (meerdere keuzes mogelijk):

Werken en leren bij Kindergarden

Werken met jonge kinderen, bijdragen aan hun ontwikkeling, fijne collega’s… dat is wat je wil. Niet de juiste diploma’s? Wij helpen je. Dit is hét moment om te kiezen voor de kinderopvang.

Kindergarden biedt 4 vormen aan om te werken en te leren: BBL, EVC, Zij-instroom en BOL Stage. Jouw vooropleiding en onze leerwerktrajecten maken dat je snel aan de slag kunt. Welke vorm past het beste bij jou? Loop de stappen door in onderstaande artikel en je weet het.

Herken jij jezelf in één van deze situaties?

• Ik ben niet happy in mijn huidige werk en wil het roer helemaal omgooien: ik wil een carrière switch.

• Ik ben me aan het oriënteren… welke studie, welke branche wordt het? Waar wil ik stagelopen?

• Ik werk al in de maatschappelijke zorg en heb één module nodig als aanvulling op mijn MBO-diploma.

Werken tijdens je HBO/WO studie (in de flexpool)

Wil jij graag naast je HBO of WO opleiding ervaring opdoen in de praktijk? Afhankelijk van de opleiding en het aantal behaalde studiepunten, mag je bij ons (KDV of BSO) aan de slag. Zo kun je met bijvoorbeeld 50% van het totaal aantal studiepunten behaald van de Pabo, ALO of Pedagogiek, al komen werken op de buitenschoolse opvang. Je gaat bij Kindergarden aan de slag in de flexpool. Zo ben je flexibel in je uren, doe je super veel ervaring op en werk je op de momenten dat het jou het beste uitkomt.

Lees via onderstaande knop over het werken als flex medewerker en bekijk alle openstaande vacatures!