Projectgroepen

De beste ideeën... komen van jou

We hebben een cultuur waarin we elkaar veel opzoeken. We praten met elkaar over de dingen die goed gaan, vooral vanuit de passie om onze kwaliteit nog beter te maken. Daarbij zetten we graag jouw kennis en ervaring in. Samen met je collega’s werk jij immers dagelijks op de vestiging. Jij kan dus ook het beste aangeven waar je tegenaan loopt en wat er nodig is.

Vandaar onze projectgroepen (waar altijd veel animo voor is!). Je krijgt nu eenmaal veel energie van meedenken en het ontwikkelen van nieuwe ideeën.

Werk in uitvoering

Iedereen kan deelnemen aan de projectgroepen. Er zijn er nu zestien actief. Ze zijn qua samenstelling een afspiegeling van alle groepen en afdelingen binnen onze organisatie. Zo heeft iedereen een kans om mee te bouwen aan Kindergarden.

Denk bijvoorbeeld aan de projectgroep Vitaliteit om te onderzoeken hoe je zo gezond mogelijk werkt. Of de projectgroep Stagiaires die ervoor zorgt dat Kindergarden als stageplek goed zichtbaar is op scholen. Of de projectgroep Peuterplus die ons pedagogisch programma aanscherpt op de behoeftes van de oudste peuters.

We blijven groeien, dus ik verwacht nog veel nieuwe projecten.

Claudia Spoel, afdeling Kwaliteit

Hoe denk jij erover?

Het Kindergarden Festival dat we afgelopen jaar voor het eerst hebben gehouden, de Great Place To Work verkiezing… Hoe denken jij en je collega’s daar eigenlijk over?

Om dat te weten te komen zetten we ook projectgroepen in, als toetsinstrument. Samen met je collega’s krijg je een breder zicht op wat er speelt binnen Kindergarden en kun je jouw kennis en ervaring over een specifiek onderwerp verbreden en verdiepen. Samen werken is samen leren.

Vragen over werken
bij Kindergarden?

Stel je vraag aan onze recruiter Rachel.
Zij is te bereiken via vacature@kindergarden.nl of
op 06 – 200 999 93

Rachel recruiter Kindergarden