Over Kindergarden

Geen dag is hetzelfde bij Kindergarden... Het snelle schakelen in een blije omgeving, dat vind ik het leukste.

Debbie Corinaldi

Ieder kind is uniek, jij bent uniek

Baby’s zien opgroeien tot kinderen die onbevangen en zelfverzekerd het leven tegemoet treden. Dat is de ambitie van Kindergarden, elke dag opnieuw. Daar ligt ook onze toegevoegde waarde: kinderen stimuleren om zichzelf en de wereld om hen heen te ontdekken.

We nemen de ontwikkeling van kind en medewerkers als uitgangspunt; ieder kind is uniek, jij bent uniek! Samen zijn we Kindergarden. Dat is onze kracht.

Zo denken wij over kinderopvang

Ieder kind wil van nature ontdekken, onderzoeken en proberen. Daarom is kinderopvang voor ons meer dan een huiselijke, veilige plek waar het kind liefdevol verzorgd wordt. Alles is er op gericht dat kinderen zich zo goed mogelijk kunnen ontwikkelen. Tijdens die ontdekkingstocht begeleiden wij een kind op onze kinderopvang én onze buitenschoolse opvang, individueel en binnen een groep.

Onze vestigingen

Waarom werk je bij Kindergarden?

  • Kindergarden werkt toe naar een langdurige arbeidsrelatie met op termijn een vast contract. Uiteraard krijg je meteen een vast aantal uren.
  • We zorgen voor een prettige, kindgerichte werkomgeving op goede locaties.
  • Vertrouwen is de basis van alles wat we doen. Onze kernwaarden zijn gebaseerd op de HEART principles (Honesty, Excellence, Accountability, Respect, Teamwork) van ons moederbedrijf Bright Horizons.
  • We nodigen je uit om mee te denken in projectgroepen. Daarnaast kijken we naar jouw individuele behoefte, wat is het beste voor jou? Zo investeren we in je persoonlijke groei en kijken we samen naar je work-life balance.
  • We evalueren voortdurend en kijken samen met jou hoe we onze kwaliteit kunnen verbeteren. Onze informele cultuur, ons pedagogisch programma Wereldwijs en de Kindergarden Academie helpen je daarbij.
Bekijk onze vacatures

Het pedagogisch programma ligt niet ergens op een plank, maar is elke dag werkelijkheid!

Stephanie Clasquin

Waarom kiezen collega's voor ons?

Bij ons kun je doen waar je het beste in bent. Zo ben je als pedagogisch medewerker echt bezig met de dagelijkse begeleiding, ontwikkeling en verzorging van de kinderen. Als huishoudelijk medewerker zorg je dat de vestiging altijd spic en span is en maak je een verse, warme lunch voor de kinderen. Als vestigingsmanager ben je verantwoordelijk voor één vestiging. Je bent vrijgesteld van het werk op de groep, zodat je je kunt richten op onze klanten en de ontwikkeling van onze kinderen en medewerkers. Samen met je team zorg je voor de beste pedagogische omgeving.

Onze functies

Gewoon een fijne plek, of...

We zoeken collega’s die het allerbeste uit onze kinderen en zichzelf willen halen. Starters en ervaren medewerkers. Wil je gewoon een fijne plek om te werken? Dat kan. Heb je de ambitie om door te groeien naar een leidinggevende functie? Kan ook. Je hoeft niet in functie te groeien, maar de kans om dat te doen geven we je graag.

Solliciteer direct

Met Wereldwijs
maak je
het verschil

Het kind staat centraal bij Kindergarden. Daarom hebben we Wereldwijs, ons pedagogisch programma. De kern van Wereldwijs is onverdeelde aandacht bij alles wat je doet met de kinderen, of je nu een baby verschoont of herfstbladeren zoekt met een peuter in het park. In alle contacten en bij alle dagelijkse bezigheden op de groep geldt: wat heeft dit kind nu nodig en waarom reik ik het deze dingen aan?

Dankzij ons pedagogisch programma ben je je bewust van je eigen gedrag en de invloed daarvan op de ontwikkeling van een kind. En kun je het verschil maken!

Lees meer

Kindergarden Academie

We kunnen alleen maar de beste zijn, als we onze medewerkers voortdurend de kans geven om zich te ontwikkelen. Via de Kindergarden Academie krijg je trainingen on the job, die helemaal aansluiten bij jouw wensen en behoeften; geen vast programma en verplichte studieovereenkomsten. We investeren graag in je ontwikkeling. Bijvoorbeeld om je kennis over bijzonder gedrag te vergroten, of door de training ‘baby’s willen bewegen’te volgen. Onze academie levert je skills, inzichten en heel veel inspiratie op!

De gedachte achter de Kindergarden Academie is: samen werken is samen leren. Je leert immers het meeste tijdens en op het werk. We besteden tijd aan feedback en groepstraining maar ook aan informele 1-op-1 coaching. We hebben altijd oog voor je persoonlijke ontwikkeling met doorgroeitrajecten en high potential (hipo) trajecten.

Ontdek onze Kindergarden Academie

Past het bij wat je wil? Dan krijg je het vertrouwen om door te groeien.

Debbie Corinaldi

Aan de slag bij Kindergarden?

Spreekt onze visie je aan en wil je weten hoe we werken? Kom dan eens naar een van onze evenementen. Wil je meteen aan de slag? Bekijk dan onze vacatures.

Ga naar alle vacatures

Vragen over werken
bij Kindergarden?

Stel je vraag aan onze recruiter Rachel.
Zij is te bereiken via vacature@kindergarden.nl of
op 06 – 200 999 93

Rachel recruiter Kindergarden