Open dag Kindergarden Utrecht

Zaterdag 28 mei I 10.00-14.00uur
Kennismaken, sfeer proeven en direct solliciteren speciaal voor pedagogisch medewerkers

Heb je hart voor dit vak, dan kom je vanzelf op de goede plek.

Danique

Op zaterdag 28 mei organiseren de collega’s van onze vestigingen in Utrecht een open dag speciaal voor pedagogisch medewerkers. Een unieke kans om een keer bij ons binnen te kijken op ons kinderdagverblijf, de sfeer te proeven én direct te solliciteren. Kom je langs? Wij kijken ernaar uit je te ontmoeten.

Ontdek onze groepen én de praktijk van ons pedagogisch programma Wereldwijs

In een zeer informele setting vertellen wij je met veel plezier wat het werken bij Kindergarden zo uniek maakt en krijg jij de mogelijkheid al jouw vragen te stellen over Kindergarden, de functie en onze teams.

We laten je graag onze groepen zien en staan tijdens de open dag extra stil bij ons pedagogisch programma Wereldwijs. De pedagogisch experts van onze regio zoomen samen met jou in op de manier waarop wij werken, onze materialen, de keuzes in de inrichting of onze inspiratoren zoals kinderarts en pedagoog Emmi Pikler.

Is er een klik? Dan plannen we meteen een meeloopdag in op een van onze vestigingen in de regio. Kortom, een mooi moment om bij ons binnen te kijken, de sfeer te proeven en zelfs direct te solliciteren. En uiteraard zorgen we voor een hapje en drankje.

En nog leuker… neem iemand mee. Ken je iemand waarvan je denkt dat Kindergarden best een goede match zou kunnen zijn of zou je graag als collega een vriend, oud-studiegenoot of familielid een rondleiding willen geven? Kom dan gewoon samen langs en kennismaken. Kom je liever alleen, dat kan natuurlijk ook.

Praktische informatie

Adres: Kindergarden ’t Zand, Het Zand 17, Utrecht
Datum; zaterdag 28 mei
Tijd: inloop van 10.00 tot 14.00 uur
Kosten: gratis

 

Nieuwsgierig naar de vacatures die nu uitstaan in de regio Utrecht?

Vacatures in en rond Utrecht

 

Laat je even weten of je komt?

Ik kom graag even langs tijdens de open dag op 28 mei. Inloop is van 10.00 tot 14.00 uur
Naam(Vereist)