Onze functies

Voor elke functie geldt dat je je helemaal kunt richten op de inhoud van je vak.

Inger Kanbier

Vind jouw uitdaging bij Kindergarden!

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste, betrokken en gepassioneerde collega’s. Ben jij pedagogisch medewerker, op bijvoorbeeld de babygroep of juist liever de BSO, ga jij graag de uitdaging aan als vestigingsmanager of wil jij je liever specialiseren in een rol als pedagogisch expert of pedagogisch coach? Kindergarden groeit en met meerdere locaties in het land bieden wij je een dynamische en inspirerende werkplek op de mooiste vestigingen.

We bieden alle ruimte om bij ons te leren en begeleiden je graag tijdens je opleiding. Maar ook ons hoofdkantoor opent graag haar deuren voor de specialistische kennis die jij meebrengt.

Lees hieronder welke functies we allemaal hebben. Enthousiast? Solliciteer dan op een van onze vacatures.

Pedagogisch medewerker

Jouw liefde voor de kinderen en passie voor het vak maken jouw baan in de kinderopvang iedere dag weer de moeite waard. Als pedagogisch medewerker moedig je de kinderen (baby, dreumes of peuter, aan om zichzelf en de wereld om hen heen te ontdekken. Je ziet ze opgroeien tot onbevangen kinderen met een positief zelfbeeld.

Als pedagogisch medewerker speel jij actief in op de behoeften van ieder individueel kind. En de tijd om je echt te focussen op de kinderen, krijg je bij Kindergarden. Bij Kindergarden werken we met horizontale groepen – baby, dreumes, peuter of peuter+.

Onze vacatures

Pedagogisch medewerker flexpool

Als pedagogisch medewerker flexpool val je in op de momenten dat er op een vestiging (extra) collega’s nodig zijn, door bijvoorbeeld verlof, vakantie of ziekte. Je werkt op verschillende vestigingen of op meerdere groepen. Een afwisselende rol en eventueel ook mooie bijbaan, waardoor je in diverse teams meedraait en veel ervaring opdoet in je vak.

Afhankelijk van jouw wensen ontvang je van ons een 0-urencontract of een flex-contract met een vast aantal uren.

Onze vacatures

Pedagogisch medewerker BSO

Als pedagogisch medewerker op de buitenschoolse opvang (BSO) krijg je het vertrouwen en de ruimte om samen met je BSO collega’s en de kinderen in de leeftijdsgroep van 4 tot 12 jaar een leuk en leerzaam dagprogramma te maken.

Spelenderwijs help jij de kinderen om hun talenten en interesses te ontdekken, maar ook verder te ontwikkelen.

Onze vacatures

Stage & BBL of zij-instroom

Wil jij plezierig leren en werken bij een toonaangevende organisatie in de Kinderopvang? Wij begeleiden je graag tijdens je studie tot (gespecialiseerd) pedagogisch medewerker. Je leert je vak in de praktijk nog beter kennen, je vaardigheden verder ontwikkelen én jouw theorie in praktijk brengen.

Onze vacatures

Pedagogisch expert

Als pedagogisch expert ben jij werkzaam op de groep en ben jij naast je rol als pedagogisch medewerker samen met de vestigingsmanager verantwoordelijk voor de pedagogische kwaliteit van de hele vestiging.

In jouw rol zie je er op toe dat iedereen werkt vanuit de pedagogische visie van Kindergarden en dat elke ruimte leerrijk en uitdagend is ingericht voor de kinderen.

Onze vacatures

Huishoudelijk medewerker

Alles schoon, fris en opgeruimd. Op een plek waar elke dag kleine kinderen zijn, is dat heel belangrijk. Op elke vestiging zorgt de huishoudelijk medewerker daarvoor. Ook verzorgt zij of hij elke dag een warme, verse lunch, voor de kinderen en het team.

Onze vacatures

Adjunct-vestigingsmanager

Elke locatie van Kindergarden heeft een adjunct-vestigingsmanager: de steun en toeverlaat van de vestigingsmanager. Mocht die afwezig zijn, dan vangt de adjunct het werk tijdelijk op. Daarom is de adjunct ook (deels) vrijgesteld van werkzaamheden op de groep.

Bekijk onze vacatures

Vestigingsmanager

Elke locatie van Kindergarden heeft een adjunct-vestigingsmanager: de steun en toeverlaat van de vestigingsmanager. Mocht die afwezig zijn, dan vangt de adjunct het werk tijdelijk op. Daarom is de adjunct ook (deels) vrijgesteld van werkzaamheden op de groep.

Als vestigingsmanager  ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van jouw vestiging. Samen met je team maak jij het verschil en weet je de kwaliteit van onze dienstverlening naar een hoger niveau te brengen.

Je volgt ontwikkelingen in de markt en je omgeving en vertaalt deze in kansen voor jouw vestiging. Je weet wat er speelt op de groepen, je kent de behoeftes van de ouders en je team en speelt hier op in.

Onze vacatures

Hoofdkantoorfuncties

Kwaliteit, HR, Finance, IT, Facilitair, New Business, Klantrelatie en Marketing. Alle stafafdelingen van Kindergarden vind je op de Herengracht 250.

Verschillende collega’s, divers in expertise, maar één in passie. En trots op wat ze doen!

Onze vacatures

Geen dag is hetzelfde bij Kindergarden… Het snelle schakelen in een blije omgeving, dat vind ik het leukste

Debbie Corinaldi

Vragen over werken
bij Kindergarden?

Stel je vraag aan onze recruiter Maxime.
Zij is te bereiken via vacature@kindergarden.nl of
op 06 – 82053270

recruiter Maxime