Werken bij Kindergarden
Kralingen

Er wordt vanuit het kind gedacht. Dat is fijn voor de kinderen en voor ons.

Ashley Grootfaam

Kom jij in
ons team?

In februari en maart 2020 opent Kindergarden twee nieuwe kinderopvanglocaties in Rotterdam Kralingen. De vestigingen zijn prachtig en inspirerend ingericht, vol leerrijk spelmateriaal voor de kinderen en een unieke werkplek voor jou als pedagogisch medewerker.

Lijkt het je leuk om met een nieuw en enthousiast team een mooie vestiging neer te gaan zetten? Solliciteer dan direct!

Solliciteer direct

Nieuw in Kralingen

Twee nieuwe fantastische kinderopvanglocaties voor kinderen van 0 tot 4 jaar én op de locatie aan de Waterloostraat een BSO. De (horizontale) groepen worden ruim opgezet en zullen bovendien zo ingericht worden dat ze rust en structuur bieden, iets wat heel belangrijk is voor de ontwikkeling.

Kindergarden
Waterloostraat 164
3062 TX Rotterdam
Bekijk de vacatures voor KDV en BSO

Kindergarden
Tijs van Zeventerstraat 15
3062 XP Rotterdam
Bekijk de vacatures KDV

Beide locaties hebben een prachtige tuin waar de kinderen vrijuit kunnen bewegen. Met een goede bereikbaarheid en parkeergelegenheid twee meer dan aantrekkelijke locaties in het centrum van Rotterdam.

Solliciteer nu!

Wil jij je volle aandacht aan kinderen en hun belevingswereld geven?

Als pedagogisch medewerker moedig je kinderen aan om zichzelf en de wereld om hen heen te ontdekken. Jij speelt actief in op de behoeften en belevingswereld van de kinderen. Geen dag is hetzelfde. Je pakt een rol die bij je past…of dit nu een ‘rockster’ of ‘comedian’ is. Jij doet waar je het beste in bent. Je leeft je in…Werken met hart en ziel in een fijne, inspirerende werkomgeving. Plezier met je collega’s & trots zijn op je organisatie, daar gaan we voor bij Kindergarden!

 

Onze vacatures in Rotterdam

De interactie, daar word ik heel blij van. Als een kindje een spin ziet, ga ik daar op in en gaan we bijvoorbeeld insecten zoeken: wat doen die, waar verstoppen ze zich, maken ze geluiden?

Lees het verhaal van Gwenn Klein

Vragen over werken
bij Kindergarden?

Stel je vraag aan onze recruiter Rachel.
Zij is te bereiken via vacature@kindergarden.nl of
op 06 – 200 999 93

Rachel recruiter Kindergarden