Kindergarden is een Great Place to Work®

Op 2 juni 2022 werd Kindergarden bekroond met een 8e plek op de lijst van Best Workplaces in Nederland, in de categorie ‘Large’ bedrijven. En sinds 9 september 2022 komt de Top 50-notering van Best European Workplaces daarbovenop. Wat een mooi compliment! Er staan dit jaar in totaal slechts 16 Nederlandse bedrijven genoteerd in de verschillende categorieën van Best European Workplaces en Kindergarden is daar één van. Wat zijn wij trots op onze collega’s!

Kindergarden is een Great Place to Work®

Kindergarden investeert continu in haar medewerkers. En dat wordt gewaardeerd. Niet alleen door ouders en collega’s, maar ook door een Great Place to Work dat ons beloont met deze mooie noteringen. Ieder jaar onderzoekt dit onafhankelijke instituut de mate van vertrouwen, de trots en het werkplezier binnen organisaties.

Het belangrijkste voor Kindergarden is dat collega’s met heel veel plezier bij Kindergarden werken, waarbij vertrouwen en ‘je thuis voelen’ de basis zijn. Kindergarden blijft hierin investeren door te luisteren, leren en ontwikkelen.

Wil je meer lezen over waarom Kindergarden een Great Place to Work is? Klik dan op onderstaande button.