Kindergarden Academie

Wat heb jij nodig?

Wat heb jíj nodig om je werk goed te doen? Daar gaat het om. Jezelf uitdagen en vragen stellen, oplossingen zoeken en open staan voor nieuwe ideeën en inzichten, dat vinden we belangrijk!

Onze Kindergarden Academie is voor iedere collega toegankelijk. Bovendien komen we zoveel mogelijk tegemoet aan jouw persoonlijke ontwikkelbehoeften. Of dat nu een training Pedagogiek is waarbij je inspeelt op bijzonder gedrag als niet kunnen slapen, eenkennigheid of huilen, of een management training.

 

Zo werkt de Kindergarden Academie

We zorgen ervoor dat je leert vanuit jouw eigen praktijk. Dat betekent dat we collega’s een rol geven in elkaars ontwikkeling: als trainer, job coach, mentor of buddy. Ook huren we natuurlijk externe begeleiding in.

Naast de verplichte Kinder EHBO training en Meldcode Kindermishandeling zijn er trainingen en workshops op het gebied van Pedagogiek, Veiligheid & Gezondheid en Teamontwikkeling. Verder hebben we een speciaal High Potential traject en een Management Development programma voor vestigingsmanagers.

High Potential traject

Je wil je graag verder ontwikkelen? En presteer je daarbij bovengemiddeld in je huidige functie? Dan kun je worden opgenomen in het High Potential (Hipo) traject. Dat biedt je de kans om kennis en vaardigheden op te doen voor een toekomstige functie.

Zo zijn er Hipo trajecten voor adjunct-vestigingsmanagers en pedagogisch experts die de ambitie en potentie hebben om door te groeien naar de functie van vestigingsmanager of een staffunctie.

Het Hipo traject bestaat uit verschillende modules en duurt maximaal twee jaar. Je wordt betrokken bij projecten, getraind en individueel begeleid. Gaaf, toch?

Er is niet alleen begeleiding voor jou, maar ook voor je team.

Derske van der Beek

Een mooie combinatie tussen theorie, praktijk en het leren van elkaars ervaringen en feedback. Het voelde als een klein cadeautje.

Helen van Ekerschot

Inspiratiesessies

Vanuit de Kindergarden Academie organiseren we regelmatig inspiratiesessies voor onze pedagogisch experts. Een dag om, samen met de collega pedagogisch experts uit het land, de verdieping van de functie op te zoeken. Tips uit te wisselen en te leren van elkaars ervaringen en uitdagingen.

Als extra inspiratie nodigen we ook experts van buiten uit, zoals Dr. Lauk Woltering, met een lezing over het verschil tussen jongens en meisjes: Boys & Girls, body, brains and balance. Met veel passie voor het onderwerp gaf hij de pedagogisch experts een uniek inkijkje in de ontwikkelingskansen van de jongens.

Lees meer

Werken & leren - BBL opleiding

Wil jij graag werken in de kinderopvang? Maar beschik je nog niet over het juiste diploma?  Wij leiden je graag op aan onze eigen Kindergarden Academie. Je volgt via ons leer- en werkprogramma in 2 jaar de BBL opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4.

Gedurende de opleiding ga je 1 dag per week naar school en werk je 3 of 4 dagen op een van de kinderdagverblijven van Kindergarden. Dat betekent leren en werken tegelijk.

Je krijgt van ons de best mogelijke begeleiding, maar bouwt vooral ook zelfstandig aan je portfolio als pedagogisch medewerker. Wij betalen de opleiding en… je ontvangt meteen salaris.

Lees meer

Tegen iedereen die in de kinderopvang zou willen werken, zeg ik: doen! Grijp die kans via de BBL, het is zo’n mooie ervaring.

Naima El Haouari,
pedagogisch medewerker BBL

Aan de slag bij Kindergarden

Spreekt onze visie je aan en ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden bij Kindergarden? Kom dan eens naar een van onze evenementen. Wil je meteen aan de slag? Bekijk dan onze vacatures.

Ga naar alle vacatures

 

Vragen over
werken bij Kindergarden?

Stel je vraag aan onze recruiters Marlous of Rachel.
Dit kan via vacature@kindergarden.nl