Gezocht: comedian
(m/v)

Wil jij je volle aandacht aan kinderen en hun belevingswereld geven?

Solliciteer nu!

Als pedagogisch medewerker moedig je kinderen aan om zichzelf en de wereld om hen heen te ontdekken. Jij speelt actief in op de behoeften en belevingswereld van de kinderen. Geen dag is hetzelfde. Je pakt een rol die bij je past…of dit nu een ‘rockster’ of ‘comedian’ is. Jij doet waar je het beste in bent. Je leeft je in…

Werken met hart en ziel in een fijne, inspirerende werkomgeving. Plezier met je collega’s & trots zijn op je organisatie, daar gaan we voor bij Kindergarden!

Ga naar de vacatures

De interactie, daar word ik heel blij van. Als een kindje een spin ziet, ga ik daar op in en gaan we bijvoorbeeld insecten zoeken: wat doen die, waar verstoppen ze zich, maken ze geluiden?

Lees het verhaal van Gwenn Klein

Focus op de kinderen

De tijd en ruimte om je echt te focussen op de kinderen, krijg je bij Kindergarden. We zorgen voor professionele ondersteuning op de vestiging en vanuit het hoofdkantoor, waardoor jij als pedagogisch medewerker niet meer dan noodzakelijk wordt belast met administratieve taken, huishoudelijk werk of facilitaire zaken. Zo ben je als pedagogisch medewerker echt bezig met de dagelijkse begeleiding, verzorging en de ontwikkeling van de kinderen.

Ga naar de vacatures

 

Je haalt het beste uit jezelf en kinderen

We geven onze collega’s voortdurend de kans om zich te ontwikkelen. Via de Kindergarden Academie krijg je toegang tot een zeer divers aanbod aan trainingen en workshops, van pedagogiek tot managementtraining. Je kunt je kennis verbreden en verdiepen. Geen vast programma en verplichte studieovereenkomsten. Wat heb jíj nodig om je werk goed te doen?

Ga naar de vacatures

Er wordt vanuit het kind gedacht. Dat is fijn voor de kinderen en voor ons.

Lees het verhaal van Ashley Grootfaam

De inrichting van de groepen heeft effect op het gedrag van de kinderen.

Marloes Visser

Inspirerende en unieke werkplek

Onze vestigingen zijn qua concept en inrichting bijzonder: alles is afgestemd op de belevingswereld van de kinderen. Alle materialen staan bijvoorbeeld op ooghoogte van het kind. Dat zorgt ervoor dat je als pedagogische medewerker een stapje terug kan doen en een observerende rol kan aannemen. Het is geen speelparadijs, maar een leerrijke omgeving.

Dankzij ons pedagogisch programma Wereldwijs ben je je bewust van je eigen gedrag en de invloed daarvan op de ontwikkeling van een kind. Jij kunt het verschil maken. De kern van Wereldwijs is onverdeelde aandacht bij alles wat je doet met de kinderen, of je nu een baby verschoont of herfstbladeren zoekt met een peuter in het park.

Ga naar de vacatures

Zeg het voort!

Ben jij enthousiast (geraakt) over Kindergarden? Deel dit dan met een vriend(in), collega of kennis! Via ons Facebook en/of Instagram account kan je onderstaande videocampagne volgen en delen we regelmatig leuke en inspirerende verhalen! En wist je dat je voor het aanbrengen van een collega ook beloond wordt?

Nu delen

Samenwerken was nog nooit zo leuk

Vragen over werken
bij Kindergarden?

Stel je vraag aan onze recruiter Rachel
Zij is te bereiken via vacature@kindergarden.nl

Rachel recruiter Kindergarden